Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi'nde bugün, Halk Ekmek Fabrikası'nın açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Açılışa ilçe belediye başkanlarının yanı sıra partinin önde gelen isimleri çeşitli odalar ve dernek başkanları da katılım sağladılar.
Açılış öncesi konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Ali Osman Horzum,
Bana laf atıyor küçük enişte sözleri ile dikkat çekti, isim vermeden konuşmalarına devam eden Horzum,
"Kemal Sunal'ın Tosun Paşa filmindeki gibi bunlarda bir küçük enişte var , kimse adam yerine koymaz, sen sus küçük enişte derler sustururlar sözleri ile dikkat çekti. Bize kimsenin adamlık konusunda ders vermeye hakkı yok diyen Horzum, Belediyenin imkanlarını nasıl kullandılar ona bir bak gir hukukçu kimliğin ile iş yap yüreğin yetiyorsa belediye imkanları ile yapılan bir plaza var onun da hesabını sor ben de senin erliğini, ben de senin mertliğini, göreyim küçük başkan diyorum, emin olun söylenecek çok söz var şeklinde konuşmalarını sonlandırdı.
Açılış sonrası tesisi gezen ve iş akışı hakkında bilgi alan Horzum, üretilen ürünlerin de başkanlar ile birlikte tadımını gerçekleştirdi.