Başkan Horzum; “Yerel seçim sürecinde Bozkurt ilçemizde AKP’den aday olan Akif Bayar, seçimleri kaybettikten kısa bir süre sonra ilçemize milli eğitim müdürü olarak atanmıştı. “Liyakat mi? Ödül mü?” diye düşünmeye kalmadı ki, aynı isim bu hafta sonu AKP’nin danışma meclisinde boy gösterdi. Bozkurt ilçemizde çocuklarımızın eğitiminden sorumlu kişi partinin siyasi faaliyetlerine nasıl katılır? Biz bu şahıstan eğitim alanında faydalı olmasını mı bekleyeceğiz? Yine AKP yine bir akıl tutulması… Milli Eğitim Müdürü ünvanlı şahıs sana söylüyorum; İstifa edeceksin, partizanlığına öyle devam edeceksin!” dedi.

AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi toplantısına Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bayar’ın katılımasına CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Horzum;

AKP YANDAŞINA PAYE DAĞITMAKTA MAHİR BİR PARTİDİR

“Hafta sonu AKP’nin ve kamuya yerleştirdiği liyakatsizliğin bir örneğini daha gördük. 31 Mart yerel seçimlerinde Bozkurt Belediye Başkanlığı için AKP’den aday olan Akif Bayar isimli şahıs Birsen Çelik Başkanımızın karşısında kaybedince Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ödüllendirilmişti. Zaten AKP yanına, yandaşına paye dağıtmakta mahir bir partidir. Liyakat, hak ediş hak getire… Aradan bir kaç ay geçti ki sayın müdürümüzün siyasete doymadığını da gördük. Çiçeği burnunda İlçe Milli Eğitim Müdürü herhalde atama için şükranlarını sunmak için AKP’nin İl Danışma Meclisi toplantısına katılmış. Çocuklarımız kimlere emanet?

BU NASIL BİR YÜZSÜZLÜKTÜR?

Atayanın zihniyeti ne ki atananın ne olsun diyoruz bir kez daha. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür? Bu nasıl kendini bilmezliktir. Senin görevinden haberin yok mu be adam? Bozkurt ilçemizde çocuklarımızın eğitiminden sorumlu kişi partinin siyasi faaliyetlerine nasıl katılır? Biz bu şahıstan eğitim alanında faydalı olmasını mı bekleyeceğiz? Yine AKP yine akıl tutulması bir olay! Milli Eğitim Müdürü ünvanlı şahıs sana söylüyorum; İstifa edeceksin, partizanlığına öyle devam edeceksin!” dedi.

DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM, SİZ KONUYU ANLAMAMIŞSINIZ

Bir lafım da AKP İl Başkanı Yücel Güngör’e olacak. Yücel Bey, toplantıda ‘Bu şarkı burada bitmeyecek’ demiş. Yücel Bey, vatandaş sizin şarkılarınızdan, masallarınızdan sıkıldı. Daha önce de söylemiştim. Siz konuyu anlamamışsınız. Gideceksiniz.

Erbakan; “Sezayi Başkanımla birlikte Beyağaç’ı layık olduğu noktaya taşıyacağız” Erbakan; “Sezayi Başkanımla birlikte Beyağaç’ı layık olduğu noktaya taşıyacağız”

3 MAYMUNU OYNAMAYI SEVİYORSUNUZ

Son olarak AKP’nin eski bakanı Nihat Zeybekci’ye de bir parantez açmak isterim. Nihat Bey aynı toplantıda; ‘“Denizli'de bizim iktidarımız döneminde her kimin midesine bir zerre miktarı haram girdiyse onun hesabını onlarla beraber biz de sorarız” demiş. Sayın Zeybekci görmek isteyen gözler için nice ibretler vardır. Siz görmek istemiyorsunuz. 3 maymunu oynamayı seviyorsunuz. Milletvekilinizin belediye personelini belediyeye maaşını ödeterek yanında çalıştırdığını görmüyorsunuz. Belediyenin araçlarının nasıl parti aracı gibi kullanıldığını görmüyorsunuz. Milletvekilinizin yıllardır vergi ödemediğini görmüyorsunuz. Gerçi görmenizi de beklemiyoruz. Siz önce kendinizle helalleşin. Yırtık donlu Nihat, nasıl Nihat Bey oldu? Onun hesabını verin. Millet görüyor Nihat bey. Millet uyandı. AKP gidecek! Rantçılık, adamcılık bitecek. Toplumda yarattığınız ekonomik uçurumu Cumhuriyet Halk Partisi kapatacak. Sosyal belediyecilik ile sizin açtığınız derin yaraları biz tedavi etmeye başladık. İktidara geldiğimizde sosyal devlet anlayışı ile halkımız sağlığına tamamen kavuşacak.

Editör: Bülent Öztürk