Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yeni yıl mesajında; “Yeni yılda Denizli derman belediyecilikle buluşacak. 5 ilçedeki belediye başkanlarımızın başarısı tüm şehre yayılacak. Büyükşehir, Pamukkale ve nice ilçelerimiz CHP’nin halkını birinci planda tutan belediyecilik anlayışı ile tanışacak” dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı;

“2023 yılını geride kaldı. Deprem felaketi, şehitlerimiz, kadın cinayetleri ve intiharlarla özetlenen bir yıl oldu… Siyasi, ekonomik, sosyal birçok olay vatandaşlarımızı yaraladı. Ekonomik krizler vatandaşımızı fakirliğe sürüklerken, Saray ve şürekası zenginleşmeye ve halktan uzaklaşmaya devam etti. Ülkemiz ve vatandaşlarımızın artık bu ekonomik zorluklara dayanacak gücü kalmamıştır. Merkezi yönetim ve AK Partili belediyelerin çözümsüzlüğü işin içinden çıkılmaz bir hal almıştır. 

Özgür Özel: Saat 21.00'de ışıkları açın, kapatın Özgür Özel: Saat 21.00'de ışıkları açın, kapatın

AKP iktidar, çocuklarımızın anne-babalarından harçlık istemeye utandığı, ailelerin utanç içinde yaşadığı bir ülke yarattı. Ülkemizi bu halinden kurtaracak tek parti CHP’dir. Özellikle belediyelerimizin yaptığı çalışmalar vatandaşımızın takdirini toplarken, iktidarın ayarlarını bozuyor.  

Yeni yılda Denizli derman belediyecilikle buluşacak. 5 ilçedeki belediye başkanlarımızın başarısı tüm şehre yayılacak. Büyükşehir, Pamukkale ve nice ilçelerimiz CHP’nin halkını birinci planda tutan belediyecilik anlayışı ile tanışacak. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, 2024 yılının mutluluk getirmesini temenni ederim.

Editör: Bülent Öztürk