CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkan Horzum, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.' dedi.

Başkan Horzum, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Marangoz 4 ayda eliyle 1925 model elektrikli araç yaptı Marangoz 4 ayda eliyle 1925 model elektrikli araç yaptı

"Gaziler Günü, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canlarını hiçe sayan kahramanlarımızı anma ve onurlandırma günüdür. Gazilerimiz, sadece geçmişin değil, bugünün ve yarının da kahramanlarıdır. Cumhuriyeti bize hediye edenler de, bugün bu ülkede güvenli bir şekilde yaşamamız sağlayan da şehitlerimiz ve gazilerimizdir.  Onların vatan sevgisi, cesareti ve fedakarlıkları, milli birlik ve beraberliğimizin en sağlam temellerinden biridir. Gazilerimiz, ülkemizin gurur kaynağı olarak, her zaman milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olacaktır. Onların hayat hikayeleri, kahramanlık destanları ve bize bıraktıkları miras, genç nesiller için ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz. Gaziler Günü'nüz kutlu olsun!"

Editör: Bülent Öztürk