Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Denizli’ye tramvay projesi için ilk çalışmaları başlattığı kaydedildi.  Geçtiğimiz günlerde Bülent Nuri ÇAVUŞOĞLU başkanlığında, üst düzey bir Ulaşım Toplantısı yapıldı ve tranvay hattı projesinin 1. etap düzergahı oluşturuldu.  Tramvayın ilk hattının da Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden başlayıp; İstasyon Caddesi, Gazi Bulvarı, Delikliçınar Meydanı ve İncilipınar parkı güzergahından üniversiteye ulaşacağı öğrenildi.

Merkezefendi’de atıklar yer üstü konteynerleriyle toplanacak Merkezefendi’de atıklar yer üstü konteynerleriyle toplanacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; Vatandaşımızın ulaşım sorunlarını çözeceğiz ve insanlarımıza daha güvenli, hızlı ve ekonomik ulaşım sağlayacağız. Öncelikle sistemi düzeltip hakkıyla bu işi yerine getireceğiz. Ardından da O Tramvayı Denizli'ye getirip Delikliçınar Meydanından geçireceğiz” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Editör: Bülent Öztürk