Ramazan ayı boyunca her Cumartesi ve Pazar günü sabah ve teravih namazlarını eksiksiz olarak Çameli Eşref Bitlis Camii'nde kılan ortaokul öğrencileri, Haydi Çocuklar Camiye Projesi kapsamında ödüllendirildi. Bayram namazının ardından, projeye katılan öğrencilere toplamda 44 bisiklet takdim edildi.
Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Çameli Müftülüğü'nün iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, namaza teşvik amacıyla düzenlendi. Etkinlikte, düzenli olarak namazlara katılan ortaokul öğrencilerine bisikletlerini, Çameli Kaymakamı Sayın Talha Tunahan Yıldırım, Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan ve İlçe Müftüsü Sayın İsmail Yılmaz bizzat teslim etti.
Ayrıca, etkinlik yalnızca ortaokul öğrencileri ile sınırlı kalmadı. Namazlara katılan ilkokul öğrencileri de unutulmadı ve onlara teselli ve namaza teşvik amacıyla tablet hediyeleri verildi.
Çameli'deki bu anlamlı organizasyona katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür eder, hayırlı bayramlar dileriz.