Merkezefendi Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışları, Göveçlik Yolu üzeri, Merkezefendi Belediyesi OFF-ROAD Pisti’nde gerçekleştirildi. 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Orman Etabı’nda ilk startı veren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yarış pilotlarının yanına giderek onlara başarılar diledi. 22 Eylül’de Seyirci Etabının startını da Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Startın verilmesiyle birlikte 18 araç ve 36 OffRoad pilotu en iyi dereceyi yapmak için büyük bir mücadele sergiledi.

Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri verildi

Yarışların ilk gününde OffRoad pilotları, 12 kilometrelik parkuru turladı. Yarışların ikinci gününde ise sporcular 6 kilometrelik Seyirci Etabı’nda yarışlarını tamamladı. Genel Klasmanda, Kenan Özsoy ve Harun Deynek ekibi birinci oldu. Ergün Çirkin ve Batuhan Korkut ekibi yarışı ikincilik ile bitirdi. Ramazan Karaçelik ve Caner Bal da üçüncülüğü elde eden ekibinin oldu. S4 sınıfında birinci olan yarışçı Ramazan Karaçelik ve Caner Bal ekibi oldu. İkincilik ise Ebubekir Uysal ve Ali Budak ekibinin oldu. S3 sınıfında birinci olan yarışçı İsmail Karancı ve Murat Karancı ekibi oldu. Mesut Kara ve Emrullah Gözüboz ekibi de yarışı ikinci olarak bitirdi. SSV sınıfında ise Ergün Çirkin ve Batuhan Korkut ile Kenan Özsoy ve Harun Deynek eşit puanla birincilikleri paylaştılar. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara kupaları ve ödülleri Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mihraç Doğanay tarafından verildi.

Tavas Belediye Başkanı Tatık’dan bir turizm hamlesi daha Tavas Belediye Başkanı Tatık’dan bir turizm hamlesi daha

“Off-Road tutkunları Merkezefendi’de buluştu”

Merkezefendi’de ulusal ölçekteki yarışlara ev sahipliği yapmaya devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Vatandaşlarımızın şehir hayatının stresinden uzaklaştırmak için heyecan dolu yarışlarımıza Merkezefendi Belediyesi OffRoad Pistimizde yoğun katılım ile startımızı verdik. OffRoad sporcularının adrenalin dolu yarışlarını hep beraber izledik. Merkezefendi’de bizim için geleneksel hale gelen OffRoad’a uzun zamandır ev sahipliği yapıyoruz. Merkezefendimizin adını ulusal boyutta duyurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından yarışlar büyük önem taşıyor. İki gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp, yarışmalarımızı ilgiyle takip eden Denizlili ve Merkezefendili vatandaşlarımıza, DENDEOFF Spor Kulübüne ve ilimizden yarışma adına emek veren tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Bülent Öztürk