11 ay önce GÜNDEM

CHP'de tarihi devir teslim genel merkezde gerçekleşti. Ana muhalefette Özgür Özel dönemi resmen başladı. Kılıçdaroğlu, partililere veda ederek CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

11 ay önce GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi (AYM), "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçuna 1 yıldan 3 yıla kadar hapis öngören düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemini oy çokluğu ile reddetti.

11 ay önce EĞİTİM
11 ay önce GÜNDEM

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belli oldu.

11 ay önce GÜNDEM

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık seçiminde Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. İkinci tura kalan seçimde CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu.

11 ay önce SİYASET
11 ay önce SİYASET
11 ay önce SİYASET
11 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Başkanı Mehmet Ali Yılmaz öncülüğündeki Denizli MHP heyeti, TBMM Grup Toplantısına katılarak, parti genel merkezinde ziyaretler gerçekleştirdi.

11 ay önce EKONOMİ

Denizli’de İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi çerçevesinde iş arayanlar ve öğrenciler, Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Denizli Kariyer EXPO 2023 İstihdam Fuarında buluştu. Kentin önde gelen firmalarıyla yüz yüze iş görüşmelerinin yapabileceği ve kişisel gelişimlerine yönelik çok sayıda söyleşilerin gerçekleştirileceği fuarın açılışı geniş bir katılımla yapıldı.

Vefatlar