11 ay önce SPOR

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, U 11 yaş grubunda önemli bir organizasyonu başarıyla tamamladı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz genç sporcularımızın katıldığı ‘Denizli U 11 Cup’ maçları centilmence geçti” dedi.

11 ay önce ASAYİŞ
11 ay önce GÜNDEM

Milliyet Gazetesi Eski muhabiri, Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Denizli Şubesi Eski Başkanı Gazeteci Cemil Sevincek’in annesi tedavi gördüğü hastanede Vefat etti.

11 ay önce GÜNDEM

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’nde yaşanan sorunları Meclis gündemine taşıdı. Arpacı, restorasyon sonrası binada oluşan yapısal sorunların deprem gibi doğal afet durumlarında ciddi tehlikeler oluşturacağına dikkati çekti.

11 ay önce SİYASET
11 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), birçok kent için yağış ve soğuk hava uyarısında bulundu. Uyarılarda, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olunması istendi. AFAD da yarın için uyarı verilen 31 ilde valilik, kaymakamlık ve il AFAD müdürlüklerinin bilgilendirildiğini, ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu bildirdi.

11 ay önce Yerel

Denizli’de seyir halindeki lüks araç, aynı yönde ilerleyen başka bir araçtan kurşunlandı. Durmak zorunda kalan araçtan indirdikleri iki kişiyi döverek hastanelik eden şüphelilerden ikisi, kovalamaca sonucu yakalandı.

11 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, içme suyu iletim hatları üzerinde yapacağı çalışma nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Pamukkale ve Sarayköy ilçesinin muhtelif mahallelerinde su kesintisine gidecektir.

11 ay önce GÜNDEM

TBMM Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca: “Okullarda bir öğün beslenme programı hayata geçirmeliyiz, Dünya Okul Yemekleri Koalisyonu’na dahil olmalıyız.”

11 ay önce Yerel

Türk halk müziği sanatçısı Sema Yamacı,Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş. den 15 eserlik halk müziği albümü çıkarıyor.

Vefatlar