10 ay önce Yerel

“Mutlu insanların ilçesi Pamukkale” sloganıyla göreve gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin 10 mahallesinde üstyapı çalışması, 40’a yakın mahallede de taş döşeme çalışmasına imza attı. Üstyapı, asfalt ve taş döşeme çalışmalarının toplam uzunluğu 250 kilometreye ulaşırken, yaklaşık maliyet ise 1 Milyar TL oldu.

10 ay önce GÜNDEM

“BATIK KREDİLERDE HIZLI BİR YÜKSELİŞ DİKKAT ÇEKİYOR”

10 ay önce Yerel

Bu yıl Türkiye’de dördüncü kez düzenlenen #PaylaşmaGünü’nde Buldan Vakfı, #UmuduPaylaşıyoruz kampanyası ile bağışçılığı kutlayacak. Buldan Vakfı; tüm bireyleri, toplulukları, kurum ve kuruluşları bu özel günü kutlamak, ülkemizde geçmişten bugüne süregelen dayanışma kültürünü hep birlikte bir kez daha hatırlamak için 28 Kasım da #PaylaşmaGünü’ nü kutlamaya davet ediyor.

10 ay önce GÜNDEM

TBMM Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yasa gereği yapılması zorunlu kadın konukevlerinin kaynak sorununu vatandaşlar tarafından bankalarda unutulan ve zamanaşımına uğrayan alacakların TMSF’ye devredilmesi yerine, kadın konukevi yapımında kullanılması için TBMM’ye kanun teklifi sundu. Kadına yönelik her türlü şiddetin önlenmesi için herkese sorumluluk düştüğünü ifade eden Gülizar Biçer Karaca’nın teklifi hayata geçerse, bankalarda unutulan alacak

10 ay önce GÜNDEM

CHP’Lİ ARPACI, BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE DENİZLİ’NİN ULAŞIM SORUNLARINI BAKAN URALOĞLU’NA ANLATTI ARPACI: “DENİZLİ BU BÜTÇEDEN BİN LİRAYI MI HAKEDİYOR?” “SÖZÜNÜZDE DURUN, PROJELERİ ZAMANINDA BİTİRİN”

10 ay önce Yerel

Bozkurt Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi 39;nin öncülüğünde, uluslararası sözleşmeler ve yerel mevzuat çerçevesinde toplumsal cinsiyet eşitsizliği ile mücadele kapsamında önemli adımlar atıyor.

10 ay önce YAŞAM

İki kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı; Zonguldak ve İskenderun'da eğitime ara verildi

10 ay önce GÜNDEM

Bugün, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak, 81 il ve 973 ilçede alanlarda eş zamanlı basın açıklaması yapıyoruz. Şiddet nedeniyle yaşamını yitiren tüm kız kardeşlerimizi saygıyla anıyoruz.

10 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. İlhan, taciz, şiddet ve istismarın her geçen gün arttığını söyledi.

10 ay önce EĞİTİM

Sevgili öğrencilerimiz, evlatlarımız, velilerimiz ve ülkesi için aydınlık bir gelecek düşleyen tüm yurttaşlarımız biliniz ki; bugün yani Öğretmenler Günü’nde, sizlerden alacağımız her tebrik, her bir güzel söz biz eğitim emekçileri için yaşam sevincidir, umuttur.

Vefatlar