10 ay önce GÜNDEM

Çal Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığını açıklayan Ahmet Hakan, CHP Çal İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, “Kadrolarımız ve projelerimiz için hazırız. Çal için birlik olma zamanı” dedi.

10 ay önce SİYASET

3 Aralık günü 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından, engelli bireylerin hakları, topluma entegrasyonları ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Engelliler Günü olarak ilan edilmiştir. 30 Mart 2007 tarihinde de Engelli Hakları Sözleşmesi kabul edilmiştir.

10 ay önce SPOR

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grupları belirlemek için yapılan kura çekiminin ardından A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu.

10 ay önce GÜNDEM

Denizli'nin Genç Ve Dinamik Avukatlarından Kamil Kürşat Kozluca Kozluca Hukuk Ve Danışmanlık Bürosunu Coşkulu Bir Törenle Açtı.

10 ay önce GÜNDEM
10 ay önce GÜNDEM
10 ay önce GÜNDEM

Anayasa Mahkemesi’nin Hatay Milletvekili Can Atalay’ın başvurusu sonucu verdiği “Seçilme hakkı ile kişi hürriyeti ve güvenliği haklarının ihlal edildiğine” dair kararından sonra, Yargıtay 3. Ceza Mahkemesi’nin bu karara uyulmaması ve Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunulması yönündeki kararından bu yana ülkemizde yargı krizi yaşanmaktadır.

10 ay önce Yerel

Pamukkale Belediyesi tarafından, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergilerinin 2023 yılı ikinci dönem ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2023 olduğu hatırlatılarak, yaşanan yoğunluk nedeniyle bu tarihte YSE kavşağındaki belediye ana binası veznelerinin saat 22.00’ye kadar açık olacağı bildirildi.

10 ay önce MAGAZİN

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80’lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.

10 ay önce ÇEVRE

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu iletim hatları üzerinde yapacağı çalışmalar nedeniyle, 29 Kasım ve 30 Kasım’da Pamukkale ilçesinin muhtelif mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Vefatlar