10 ay önce ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

10 ay önce SPOR

Fenerbahçe-Galatasaray maçının yanı sıra, Süper Lig 18. haftasında oynanacak diğer karşılaşmaları yönetecek hakemler de açıklandı.

10 ay önce EĞİTİM

Eğitim gün ışığında olmalı, günün aydınlanması ile başlamalı kararması ile bitmelidir. Eğitimi ve çalışma saatlerini gün ışığına göre planlamayan AKP, 2016’dan beri hayatımıza soktuğu kalıcı yaz saati uygulamasıyla da, özellikle kış mevsiminde, tüm ülkeyi karanlığa mahkum etmiştir.

10 ay önce GÜNDEM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in bütçe görüşmeleri sırasında yapmış olduğu laiklik karşıtı konuşmasına yönelik Cumhuriyet Halk Partisinin görüşlerini paylaşmak üzere gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasına hoş geldiniz

10 ay önce SAĞLIK

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, mahalleye görevli gelen sağlık görevlisini taciz eden şüpheli, yaşanan tartışma sonucu zorla gezici sağlık aracına girmeye çalıştı. Gözaltına alınan şüphelinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına ilişkin bir üst makama itiraz yapıldı.

10 ay önce SPOR
10 ay önce GÜNDEM

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ARPACI: “MADEN İKİ AY ÖNCE İKİ KERE DENETİMDEN GEÇMİŞ!”

10 ay önce EKONOMİ

Resmi Gazete'de fiyat etiketi yönetmeliği yayımlandı. Yönetmelikte lokanta, restoran, kafe, pastane ve benzeri yiyecek ve içecek hizmeti sunulan iş yerlerindeki fiyat etiketleri için yeni kararlar yer aldı.

10 ay önce GÜNDEM
10 ay önce GÜNDEM

“TÜİK’İN İSTATİSTİK KALİTESİ SORGULANMALI!”

Vefatlar