9 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Baklan Adayı Nail Şaşmaz oldu. Denizli İl Başkanlığında yapılan toplantıda Nail Şaşmaz’ın adaylığı konusunda Parti Meclisine sunulmak üzere karar alındı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, bunalıma girdiği iddia edilen 16 yaşındaki lise öğrencisi O. Ç yaşamına son vererek ailesini, arkadaşlarını ve öğretmenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Çınar, kendisini 7. kattan boşluğa bırakarak hayatına son verdi.

9 ay önce GÜNDEM

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen 32 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’nın naaşının Denizli’ye geliş saati belli oldu.

9 ay önce GÜNDEM

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi. 2024 bütçesi ile 1,2 trilyon lirayı aşkın faiz ödenecek, 3.6 trilyon lira yeni borçlanma yapılacak.

9 ay önce SİYASET

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum; “24 saatte 12 şehit verdik. Şehitler hakkında bilgilendirmeden yoksun olan iktidar ve bakanların vurdumduymazlığının yanında cenazeleri bile organize edemiyorlar. Denizli’nin şehidi Mehmet Serinkan’ın cenazesi neden hala memleketine getirilmedi? Bu nasıl koordinasyonsuzluk? Şehit ailesine saygınız yok mu?” dedi

9 ay önce GÜNDEM

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Büyük Menderes nehrinde yaşanan kirlik ve sulama sorununu TBMM gündemine taşıdı. Arpacı, “Büyük Menderes’in suyunun evsel, kimyasal ve jeotermal atıklarla kirlenmesi; havzasındaki her türlü canlıyı hayati oranda etkilediği gibi kuraklığa da neden olmaktadır.

9 ay önce SAĞLIK

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.

9 ay önce ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bugün bir askeri üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu duyurdu. Çatışmada 1 asker yaralanırken, 13 terörist de etkisiz hale getirildi.

9 ay önce ASAYİŞ

MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.

9 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Vefatlar