9 ay önce GÜNDEM

“AKP yıllar içinde Türkiye’yi basın özgürlüğünde 82 sıra gerileterek küme düşürmüştür” CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla; “Basın özgürlüğünde 180 ülke arasından 165. Olan ülkede basın mensuplarımızın özgürlüğünden bahsetmek ne kadar zor olsa da gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.

9 ay önce EĞİTİM

Pamukkale İlçemize bağlı Irlıganlı Kasabasında yer alan Pamukkale MTAL (Sağlık Meslek Lisesi), kuruluş amaçlarına aykırı olarak yıllardır bu mahallemizde eğitim öğretime devam etmektedir.

9 ay önce TİCARET

Ev tekstili sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında kabul edilen Heimtextil Fuarı’nda Denizli’den 80 stant ile katılırken, DENİB Turkish Towels markasıyla 8. kez katılım sağladı

9 ay önce Kültür Sanat

Bozkurt Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde ilçede yaşayan kadınlara yönelik bir etkinlik başlattı.

9 ay önce GÜNDEM

İKİ YILDA 215,6 MİLYAR DOLAR DIŞ TİCARET AÇIĞI VERDİK

9 ay önce GÜNDEM

AKP'nin 11'i büyükşehir 26 kentte adaya göstereceği belediye başkan adaylarının isimleri belli oldu. Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in üzerini çizdi. Demir'in yerine Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ı aday gösterdi.

9 ay önce GÜNDEM

AKP Milletvekili Murat Kurum’a İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı olduğu AKP yönetimi tarafından bildirildi. Kurum’un ekibine konuyla ilgili yaptığı açıklamanın bir kısmı sosyal medyadan paylaşıldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Yunanisitan’ın Samos Adası’nda 17 Aralık 2023 tarihinde kıyıya vurmuş şekilde bulunan erkek cesedinin 13 Aralık 2023 tarihinde teknesinden denize düşerek kaybolduğu iddia edilen Denizlili İş Adamı Yasin Cinkaya’ya ait olduğu düşünülürken, iş adamının ailesinin DNA testi için Samos’a gittiği öğrenildi.

9 ay önce EKONOMİ

Vekil emekliye 32 bin lira zam verilirken sıradan emeklinin aylığına sadece 2.818 TL zam yapıldı. Vekille asil emekli arasındaki maaş farkı 86 bin lirayı aştı.

9 ay önce SPOR

Fenerbahçe ve Galatasaray, 2024'ü sıkıntılı açıyor. İki takım da zorlu bir fikstüre giriyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda yedişer maç oynanacak. Afrika Kupası, sakatlıklar ve cezalar üst üste geldi.

Vefatlar