9 ay önce MAGAZİN

Çalkantılı ve son derece zorlu bir yılın ardından 2024 mutluluğu, güvenliği, başarıyı getirebilecek mi? Ünlü astrologlar 2024 için burçları yorumladı...

9 ay önce EKONOMİ

Denizli’nin 2023 ihracat rakamlarını açıklayan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, kayıtlarına göre yüzde 9,1 azalışla 3,2 milyar dolar olan Denizli ihracatının Türkiye genelinde 9. sıradaki yerlerini koruduğunu belirtti.

9 ay önce SPOR

TFF'den Süper Kupa maçına dair yapılan yazılı açıklamada, "Sürecin hiçbir aşamasında milli değerlerimiz ve Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır. Aksi iddialar provokasyon amaçlıdır" dendi.

9 ay önce GÜNDEM

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 36 siyasi partinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçime katılma yeterliliği bulunduğunu açıkladı.

9 ay önce Yerel

Altındere Mahalle sakinleri ile yeni yılın ilk gününde bir araya geldi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizi her zaman dinleyecek, ilçemizi ortak akıl ile geliştirip güzelleştireceğiz” dedi.

9 ay önce Yerel

Denizli’de görev yapan tarih öğretmeni Süleyman Çabuk, balık avı dönüşünde 12 gün önce satın aldığı motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Öğretmen Çabuk’un, motosiklet tutkunu arkadaşlarıyla çektiği son görüntüler yürekleri sızlattı.

9 ay önce Yerel

Denizli’deki alışveriş festivalinde promosyon olarak 1 TL’ye satılan sehpalar, izdihama neden oldu. Zigon sehpa alabilmek için fuar merkezinin kapısını kıran kalabalık, içerideki ürünler bittikten sonra dışarıda bekletilen ürünleri yağmaladı.

9 ay önce GÜNDEM

Ülke’de Parlementer sistem gitti,tek adam rejimi geldi.Adalet bitti,ahlak çöktü,eğitim bitti,liyakat bitti,saygı,sevgi bitti,bütün değerlerimiz yerle bir oldu

9 ay önce EKONOMİ

400 milyon liralık büyük ikramiyenin Kolombiya’dan bir online bilete çıktığı iddiası sosyal medyayı karıştırırken CHP Gene Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "Devlete borcunu ödemeyen Demirören’in ikramiyesi de şaibelidir" dedi

9 ay önce GÜNDEM

Vatandaş umudunu kaybetmese de zorlu bir yıl bizi bekliyor. Yeni yılın huzurlu geçmesi için vatandaşlar iyi dileklere sarılsa da 2023’ün yıllık fotoğrafı, 2024’ün nasıl geçeceğine dair ipucu veriyor. Enflasyon, faiz, işsizlik ile geçim derdi bu yıl da yakamızı bırakmayacak.

Vefatlar