9 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı kira gelirini beyan etmeyenleri mercek altına aldI. Bakan Mehmet Şimşek, "Tapu ve nüfus verilerinin incelenmesi sonucunda, kira geliri elde edebilme potansiyeline sahip yaklaşık 4,5 milyon konut analiz ediliyor; kiralık olarak kullanıldığı tespit edilen adreslerde fiili tespitler yapılacak" diye konuştu.

9 ay önce GÜNDEM

CHP lideri, parti genel merkezinde emeklilerle buluştu. "Emekli sizden hesap soracak, 31 Mart hesap günü" diyen Özel "Emeklinin sesini duymazlarsa hep beraber çok yakında meydanlarda olacağız

9 ay önce GÜNDEM

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iki yıl boyunca "ben ekonomonistim, faiz sebep enflasyon neticedir" dedi ve faiz indirimleriyle beraber enflasyonun da düşeceğini öne sürdü. Ancak sonuç tam tersi oldu. Önce güven sonra sabır isteyen Erdoğan, dün ise vatandaştan enflasyonu düşürmek için yardım istedi

9 ay önce SİYASET

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı ek zam görüşmelerine çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "SSK ve Bağ- Kur emeklilerine yüzde 5 ekstra zam yaparak, yüzde 42,6 yükseliyor." dedi. En düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye çıkarıldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de sobadan kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmesi yaşayan 80 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

9 ay önce ASAYİŞ

Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit harekâtı bölgesindeki 9 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz de yaralandı

9 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Hatayspor, MKE Ankaragücü, Kayserispor ve Samsunspor’a transfer yasağı getirildiğini açıkladı.

9 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısındaki maçlarda Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin kullanılacağını duyurdu.

9 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli’de 8 ilçede adaylarını netleştirdi.

9 ay önce GÜNDEM

Denizli’de 4 partinin İl Başkanları bir araya geldi. Yerel seçimler gündemi ile tertip edilen toplantıda “ hedef 2024 Denizli” mesajı çıktı.

Vefatlar