8 ay önce GÜNDEM

ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ İTİBARSIZLAŞTIRILAMAZ TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, özel okul öğretmenleri ile devlet okullarındaki öğretmenlerin maaşları arasındaki farkın ortadan kaldırılması için, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kanun teklifi sundu.

8 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Parti(CHP) Denizli’ye bugün bayram havası hakimdi. CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Başkanlığı önünde coşkulu bir katılımla karşılandı.

8 ay önce GÜNDEM

Denizli'de 2023 Genel Seçimlerini 6. Sıra milletvekili adayı olarak 19 ilçede milletvekili seçilmeyeceğimi bile bile partimin başarısı için elimden gelen çalışmayı yaptım.

8 ay önce GENEL

Horozkentspor kazandırmaya devam ediyor. Horozkent’in genç yıldızı Burcu Özsoy’a milli davet.

8 ay önce GÜNDEM

Büyükşehir, Pamukkale ve bazı ilçelerin adayları belli oldu

8 ay önce GÜNDEM

CHP’Lİ ARPACI, DENİZLİ DEVLET HASTANESİ’NİN DEPREM ANALİZ RAPORUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI

8 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 24 Ocak 1993’te suikaste kurban Gazeteci Uğur Mumcu ve 24 Ocak 2001’de şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan için mesaj yayımladı. Horzum: “Vatan sevdalısı, hürriyet sevdalısı iki Cumhuriyet evladının acısı hala kalbimizde. Cumhuriyet evlatları Mumcu ve Okkan’ı unutmadık.” dedi.

8 ay önce EKONOMİ

Kent 20 Haber  ve Kent 20 TV Genel Yayın Yönetmenimiz Bülent Öztürk ve Yayın Koordinatörü Halil Berk Uyaroğlu ile birlikte Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan'a ziyarette bulunduk.

8 ay önce EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin emekli aylıklarındaki artışı ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltiyoruz." dedi.

9 ay önce GENEL

Her sabah kahvaltıdan önce suyunuza 1 yemek kaşığı atın! Kolesterolü düşürür, tansiyonu dengeler! "Neden daha önce yapmadım" diyeceksiniz

Vefatlar