8 ay önce EKONOMİ

DENİB Akademi’de eğitmen Pınar Kocabay Çiftçi, karbon ayak izi ve yeşil mutabakat hakkında bilgilendirme yaptı

8 ay önce SPOR

Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 93. yıldönümü dolayısıyla, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde “Atatürk Koşusu” düzenleniyor.

8 ay önce Kültür Sanat

Gece ışıklandırma çalışmaları devam eden Hierapolis Antik Kenti, gece müzeciliği ile daha fazla turiste ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

8 ay önce Kültür Sanat

Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 93. yıldönümü kapsamında İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu, Cumhuriyet’in doğuşunun destansı bir şekilde anlatıldığı “Çanakkale’den Cumhuriyet’e Zafere Doğru” programı ile Denizlililer için sahne alacak.

8 ay önce GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Honaz’daki seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği için önemine vurgu yaparak; “Honaz’ı Cumhur İttifakı’na dahil ederek hem Liderimiz Devlet Bahçeli’ye hem de Cumhurbaşkanımıza bir hediye sunacağız” dedi.

8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 76 yaşındaki adam, sokakta kanlar içerisinde yerde bulundu. 3. kattaki dairesinden düştüğü belirlenen şahsın psikolojik tedavi gördüğü ileri sürüldü.

8 ay önce Yerel

Pamukkale Belediyesi’nin organizasyonu ile çocukların en sevdiği çizgi film karakterleri olan Kral Şakir ,Maşa ile Koca Ayı ile Kaptan Pengu ve Arkadaşları Denizlili çocuklarla buluştu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Biz istiyoruz ki çocukluğunuza dair güzel anılarınızda payımız olsun. Bu programda bunlardan bir tanesi. Çizgi film kahramanlarımızı görmek için gelen bizi yalnız bırakmayan tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

8 ay önce ASAYİŞ

Trafik cezalarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı yeni bir karar aldı. 31 Ocak'taki (bugün) Resmi Gazete'de yer alan karara göre trafik cezalarını indirimli ödeme süresi değişti. Alınan karara göre trafik cezalarını yüzde 25 indirimli ödeme süresi 15 günden 1 aya çıkarıldı.

8 ay önce SİYASET

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti ve MHP oyları ile Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’dan tepki geldi.

8 ay önce SPOR

Denizli ASKF yönetimi Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ı ağırladı. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Denizli’deki gençler için el ele vererek çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Vefatlar