8 ay önce GÜNDEM

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Miraç Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güngör mesajında Miraç Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu

8 ay önce SPOR

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Miraç Kandili ile ilgili olarak yayımladığı mesajda, “Miraç Kandili tüm insanlığa hayırlı getirsin” dedi.

8 ay önce GENEL

11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinin acısı içimizde yanmaya devam ediyor. Yüzbinin üzerinde vatandaşımızın aramızdan ayrıldığı, yüzbinlerce vatandaşımızın evinin yıkıldığı, evsiz kaldığı, sevenlerini ve yakınlarını kaybettiği büyük felaketin birinci yılındayız.

8 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve resmi kayıtlara göre 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin yıldönümünde mesaj yayımladı.

8 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Babadağ belediye başkanı Ali Atlı'dan şok bir karar geldi.

8 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz, “Türk milletinin, İslam toplumlarının ve tüm insanlığın Miraç’ın aziz hatıra ve emanetlerini özümseyerek aradığı ve ihtiyaç duyduğu mutlak toparlanmayı sağlamasını niyaz ediyorum” dedi.

8 ay önce EKONOMİ

Kamuoyunun malumu olduğu üzere 8 Haziran 2023 tarihinden bu yana Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı görevini sürdürmekteyim.

8 ay önce ASAYİŞ

Kent 20 Haber ve Kent 20 TV Olarak Denizli Valimiz Sayın Coşkun'u Ziyaret Ettik.

8 ay önce EĞİTİM
8 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de jandarma ekipleri bandrolsüz, sahte bandrollü ve içi tütünle doldurulmuş halde 22 bin 300 adet makaron ile 17 kilogram tütün ele geçirdi.

Vefatlar