3 ay önce Yerel

TAVAS BELEDİYE BAŞKANI KADİR TATIK, “TARIMDA, SANAYİDE VE TURİZMDE KALKINMIŞ BİR TAVAS İNŞA ETMEK İÇİN YOLUMUZDA İLERLİYORUZ” DEDİ.

3 ay önce EKONOMİ

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla, saat 21.00'de vatandaşlar ekonomik duruma tepkisini ev ve iş yerlerindeki ışıkları açıp kapatarak gösterdi.

3 ay önce GÜNDEM

3 kez Avrupa şampiyonu olan İspanya, EURO 2024 yarı finalinde Fransa'yı 2-1 yenerek adını 5. kez finale yazdırdı.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB), İHRACAT ŞAMPİYONU 41 FİRMAYI DÜZENLENEN GENİŞ KATILIMLI TÖRENDE ÖDÜLLENDİRDİ.

3 ay önce GÜNDEM

EURO 2024 bugün yarı final maçı ile devam edecek. EURO 2024 günü programına göre; 9 Temmuz Salı günü İspanya Fransa maçı saat 22.00'da başlayacak. Bu akşam kazanan milli takım, finale yükselen ilk ekip olacak.

3 ay önce Yerel

Denizlispor, tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele etmeye hazırlanırken, yönetim kulübe kaynak sağlamak amacıyla esnaflarla iş birliği yapma kararı aldı.

3 ay önce GÜNDEM

Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi’ne tepki göstermek için Milli Eğitim Bakanlığı önünde açıklama yapan Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, Eğitim-Sen'in 3 üyesinin gözaltında olduğunu açıkladı ve "Buradayız, ayrılmıyoruz" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel, asgari ücretin 25 bin TL olmasını beklediklerini belirterek protesto çağrısında bulundu. Özel, "Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalkın! Eğer zam istiyorsanız, evlerinizdeki ışıkları açıp kapatın " ifadelerini kullandı.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE PARKTA OTURAN ARKADAŞ GRUBU ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMADA, ARKADAŞINI TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜREN İŞLENEN CİNAYET ZANLISI VE OLAY ANINDA YANINDA BULUNAN İKİ KARDEŞ TUTUKLANDI.

3 ay önce Yerel

DÜNYA BADMİNTON GÜNÜ (WORLD BADMİNTON DAY) ETKİNLİKLERİ, DENİZLİ’NİN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNDEN OLAN PAMUKKALE TRAVERTENLERİ'NDE KUTLANDI. SPORCULAR BADMİNTON OYNAYARAK SPORA VE HAREKETLİLİĞE DİKKAT ÇEKTİ.

Vefatlar