3 ay önce SPOR

KONYA’DA DÜZENLENEN TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONASI'NDA EN YOĞUN KATEGORİDE BİR GÜNDE 6 MÜSABAKAYA ÇIKAN 14 YAŞINDAKİ DENİZLİLİ GENÇ SPORCU DÜRDANE HUY, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

3 ay önce Yerel

HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİYLE VE YAPTIĞI ETKİNLERDEN ELDE ETTİĞİ GELİRLERLE ŞİMDİYE KADAR 720 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS DESTEĞİ VEREN DERNEK İLK VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİ DE GEZİLER DÜZENLEYEREK SEVİNDİRMEYE ÇALIŞIYOR.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ-MUĞLA İL SINIRLARINDAKİ ORMANLIK ALANDA YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ÇIKAN ORMAN YANGININA HAVADAN MÜDAHALE EDİLİYOR.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’NİN HONAZ İLÇESİ’NDE YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ALEV ALAN EKİNLER İTFAİYE EKİPLERİNİN UZUN UĞRAŞLARI SONUCU GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ. YANGIN SONRASI BÜYÜK BİR ALANDAKİ EKİNLER KÜLE DÖNDÜ.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE 2 ÇOCUK BABASI 40 YAŞINDAKİ ERKEK ŞAHIS KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ.

3 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Meclis’e gelen yeni vergi yasa tasarısı hakkında merak edilen soruya yanıt verdi. Bakan Şimşek, vergide yeni düzenlemelerin dar gelirli vatandaşları kapsamadığını dile getirdi. Vergi paketinde yer alan maddeler de belli oldu. Düzenleme kapsamında küresel ve yurt içi asgari kurumlar vergisi uygulanacak. Yurt dışına çıkış harcı artırılacak. İşte detaylar...

3 ay önce EKONOMİ

PTT AŞ, e-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarına gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurusu yapabilme imkanı sundu.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE MADDE BAĞIMLILARININ MESKEN HALİNE GETİRDİĞİ METRUK BİNA EV SAHİBİNİN ONAYIYLA YIKILDI.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE ETKİLİ OLAN YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ SIRASINDA DÜŞEN YILDIRIM, ORMANLIK ALANDA YANGININ BAŞLAMASINA NEDEN OLDU. EKİPLERİN MÜDAHALESİ TARAFINDAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’NİN BABADAĞ İLÇESİNDE BULUNAN KARCI DAĞI MEVKİİNDE YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU ORMAN YANGINI MEYDANA GELDİ. ORMANLIK ALANDA ÇIKAN YANGINA MÜDAHALE DEVAM EDİYOR.

Vefatlar