3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE SÜRÜCÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ ARAÇ SAVRULARAK TAKLA ATTI. TEK TARAFLI GERÇEKLEŞEN KAZADA 3 VATANDAŞ YARALANDI.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE BİR ARAÇ, PARK HALİNDE ALEV ALDI. ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELİRKEN, ÇEVREDE PANİĞE NEDEN OLDU.

3 ay önce Yerel

TAVAS BELEDİYESİNİN KADIN İSTİHDAMI VE KOOPERATİFLEŞMESİNE YÖNELİK HAYATA GEÇİRDİĞİ "ÜRETEN KADINLARLA GÜÇLÜ KOOPERATİF" PROJESİ, GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI (GEKA) TARAFINDAN DESTEKLENECEK.

3 ay önce Yerel

DENİZLİ TİCARET ODASI’NDAKİ (DTO) İSTİHDAM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ’NİN SON GÜNÜ, ODANIN KONFERANS SALONUNDAKİ “YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (YBS/MIS) UZMANLIĞININ İŞ VERİMİNE ETKİSİ” BAŞLIKLI SEMİNER İLE DEVAM ETTİ. İLK GÜN ETKİNLİĞE GÖSTERİLEN İLGİ VE YOĞUNLUKTAN ODANIN HİZMET BİNASI ÖNÜNDEKİ ALANIN DOLUP TAŞTIĞI FUARIN İKİNCİ GÜNÜNDE, DTO’NUN ÜYESİ FİRMALAR DA PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURMAK ÜZERE ETKİNLİĞE GELENLERLE GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRDÜ.

3 ay önce SPOR

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin temmuz ayı toplantısının ikinci birleşiminde, Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizlispor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, yeşil-siyahlı camiaya destek vermeye devam edeceklerini belirterek, otobüs ve stat konularına değindi.

3 ay önce GÜNDEM

Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara'da tamamlandı. Kıran kırana geçen seçimi İbrahim Hacıosmanoğlu kazandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görev yapacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Bursa’da 16 yaşındaki E.T. isimli genç kız, sosyal medyada tanıştığı bir kişi ile arkadaşlarının cinsel istismarına maruz kaldı. Uyumak için girdiği odada, cinsel istismara uğrayan genç kız, mahallede tanınmaması için erkek kıyafeti giydirilip evine gönderildi. Şikayet sonrası yakalanıp, tutuklanan 4 sanığın yargılandığı davada mütalaa veren savcı, çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçlarından 20’şer yıla kadar hapis cezası istedi.

3 ay önce ASAYİŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı Mehmet Köse iple ağaca asılı halde ölü bulundu. Köse'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

3 ay önce Yerel

YAPILAN SON METEOROLOJİK TAHMİNLERE GÖRE, DENİZLİ’DE YÜKSEK HAVA SICAKLIKLARI ETKİLİ OLMAYA DEVAM EDECEK.

3 ay önce Yerel

ENİZLİ’DE SOKAK ORTASINDA HUSUMETLİ OLDUĞU İŞ ADAMINI SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE YARALAYAN ŞÜPHELİ ORMANLIK ALANA KAÇTI.

Vefatlar