2 ay önce Yerel

DENİZLİ SANAYİ ODASI (DSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELİM KASAPOĞLU, TERMAL DEBİSİ GİTTİKÇE AZALAN PAMUKKALE’NİN RİSK ALTINDA OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKEREK; “PAMUKKALE SADECE DENİZLİ’NİN BİR DEĞER DEĞİL; PAMUKKALE BU ÜLKENİN HATTA ÜLKENİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİ. PAMUKKALE’Yİ RİSK ALTINDA TUTMAMAK LAZIM” DEDİ.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ İL JANDARMA KOMUTANLIGİ ÇEVRE KORUMA TİMLERİ İLE HONAZ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN AKBAJ BARAJINDA GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ DENETİMDE, KÜÇÜK BALIK AVLARKEN YAKALANAN 7 KİŞİYE 182 BİN LİRA CEZA KESİLDİ.

2 ay önce Yerel

UNESCO DÜNYA MİRAS LİSTESİNDE YER ALAN PAMUKKALE’Yİ GÖRMEK İÇİN DENİZLİ’YE GELEN TURİSTLER, BEYAZ TERAVENTLER ÜZERİNDE TANDIR KEBABIYLA TANIŞTI. DENİZLİ TANDIR KEBABINI DÜNYAYA TANITMAK İSTEYEN GENÇ GİRİŞİMCİ SADIK OLPAK’IN KEBAP İKRAMI YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ MEMNUN ETTİ.

2 ay önce EKONOMİ

Alım gücü giderek düşerken kredi ve kredi kartlarına mecbur bırakılan dar gelirli yurttaşların borcu katlanıyor. Kredi kartı faizlerinin yükselmesi sonucu ücretli kesimin sınırlı kazancı bankalara yapılan borçlara gidiyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Sosyal medyadaki 'Atatürk'e hakaret tartışmasında kan aktı ve 1 kişi hayatını kaybetti. Tokat'ta yaşayan Mustafa Günel, sosyal medyada Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla Mersin'de yaşayan Vesile Yiğit'le tartışmaya başladı. Yiğit ve yakınları Tokat'a gelerek Günel'i darbetti. Silahına davranan Günel de Yiğit'in eşini öldürdü.

2 ay önce EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sosyal Güvenlik Kurumu'na borçlu belediyeleri işaret etmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da düğmeye basıldığını duyurmuştu. SGK'ya borçlar iki aşamalı olarak tahsil edilebilecek. İsteyen belediye, arsa ile ödeme yapabilecek.

2 ay önce Yerel

BULDAN YENİCEKENT MAHALLESİ SINIRLARINDA BULUNAN TRİPOLİS ANTİK KENTİNDE ATLI JANDARMA TİMİ DEVRİYE FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI BARINMA VE REHABİLİTASYON MERKEZİ VE DOĞAL YAŞAM PARKI'NI BAŞKAN BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU ZİYARET ETTİ. SOKAK HAYVANLARI İLE TESİSTE BİR SÜRE VAKİT GEÇİREN VE YAKINDAN İLGİLENEN BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU, SOKAK HAYVANLARINA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAKLARINI SÖYLEDİ.

2 ay önce EKONOMİ

DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDEKİ BAĞLARDA ERKENCİ ÇEŞİT ÜZÜMLERDE HASAT BAŞLADI. UYGUN İKLİM ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE ÜZÜM ÜRETİM MERKEZİ HALİNE GELEN DENİZLİ TÜRKİYE ÜZÜM ÜRETİMİ SIRALAMASINDA 4. SIRADA YER ALIYOR.

2 ay önce Yerel

ÖZEL DENİZLİ TEKDEN HASTANESİ HEKİMLERİNDEN BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ UZMANI OP. DR. YASİN LEVEND ÖZÇELİK DENİZDE VE HAVUZDA BALIKLAMA VE ÇİVİLEME GİBİ ATLAYIŞLARIN YAPILMAMASI KONUSUNDA UYARDI.

Vefatlar