2 ay önce Yerel

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR

2 ay önce Yerel

ÖZEL YETENEK SINAVLARINA ÜCRETSİZ HAZIRLIK KURSLARINI KAPSAYAN MERKEZEFENDİ GENÇLİK VE SPOR AKADEMİSİNDE; POLİSLİK, SUBAYLIK VE ASTSUBAYLIK SINAVLARINA HAZIRLANAN GENÇLERDEN 45’İ SINAVLARI KAZANARAK MESLEKLERİNE İLK ADIMI ATTI. GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ÖMER İLMAN GENÇLERİ AĞIRLAYARAK MESLEKLERİNDE BAŞARI DİLEDİ.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ'NİN MERKEZEFENDİ İLÇESİNDE BULUNAN 3.SANAYİ SİTESİ'NDE HENÜZ BİLİNMEYEN NEDENDEN DOLAYI ALEVLERE TESLİM OLAN 5 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

2 ay önce Yerel

Denizli EYT Derneği de yaptığı genel kurul ile dernek adı ve tüzüğünü değiştirdi. Yeni yönetimin de belirlendiği genel kurulda derneğin adı Denizli Emekli ve Emekçiler Derneği oldu.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE AİLESİYLE ALMANYA’DAN İZİNE GELEN KADIN 2’NCİ KATTAKİ EVİNİN BALKONUNDAN DÜŞEREK YAŞAMINI YİTİRDİ.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU, YEREL YÖNETİMLER MEMNUNİYET ARAŞTIRMASINDA 30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALDI.

2 ay önce Yerel

21-28 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN 2024 TÜRKİYE KULÜPLER SATRANÇ ŞAMPİYONASINDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU. GENÇLİK SPOR SOSYAL TESİSLER KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİNDE ŞAMPİYONLARA KUPALARINI DENİZLİ VALİSİ ÖMER FARUK COŞKUN TAKDİM ETTİ.

2 ay önce SPOR

Denizlispor Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında kulübün mali durumunu ve eski başkan Mehmet Uz'a yönelik ciddi iddiaları açıkladı. Yıldırım, Uz’un kulüpten haksız yere para aldığını iddia etti ve bu konuda adli işlem başlatacağını söyledi.

2 ay önce GÜNDEM

10 yıl önce 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçiren oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti. Dadı'da Işık ile birlikte rol alan Gülben Ergen duygularını sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimler de Kenan Işık'a veda paylaşımlarında bulundu.

2 ay önce Yerel

BEYAĞAÇ BELEDİYESİ 13. GELENEKSEL HÜSEYİN ÇOKAL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ, 3 AĞUSTOS 2024 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK. BAŞKAN SEZAYİ PÜTÜN, GÜREŞ SEVERLERİ 350 PEHLİVANIN KIRAN MÜCADELE EDECEĞİ ER MEYDANINA DAVET ETTİ.

Vefatlar