2 ay önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SEVİLEN OYUNCU SELAHATTİN TAŞDÖĞEN VE BİRBİRİNDEN USTA OYUNCULARIN SAHNELEDİĞİ ‘DİKKAT AİLE VAR’ ADLI TİYATRO OYUNUNU DENİZLİLİLERLE BULUŞTURDU. OYUNA KATILAN TİYATRO SEVERLER KEYİFLİ BİR GECE YAŞADI.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ'DE BİR KARPUZ ÜRETİCİSİ ELİNDE KALAN KARPUZLARI İLGİNÇ BİR YÖNTEMLE DEĞERLENDİRDİ. İSTEDİĞİ FİYATI SATAMADIĞI KARPUZLARI KIZININ DÜĞÜN DAVETİYESİ OLARAK KULLANDI.

2 ay önce GENEL

Manisa’nın Sarıgöl ilçesi Dadağlı Mahallesi’nde son 10 yılda tütün ve benzeri ürünlere alternatif olarak elle kırılma özelliğine sahip olan bademlerin hasadına başlandı.

2 ay önce SPOR

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Kütahya Germiyan Rahvan Atlı Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen geleneksel rahvan at yarışlarında, heyecan üst derecedeydi.

2 ay önce ÇEVRE

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde ilk defa, kısa sürede 15 metreye kadar büyüyen, hava temizleme özelliğinin yanı sıra kerestesi yatçılık başta olmak üzere mobilya sektöründe, çiçekleri ile arıcılık gibi birçok sektörde kullanılan ’Pavlonya’ ağacı dikildi.

2 ay önce GENEL

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan milyarderlerin devasa lüks yatları, Bodrum açıklarında gövde gösterisi yaptı.

2 ay önce ÇEVRE

Yaban hayatının son sığınağı olarak kabul edilen Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, artan orman yangınları sebebiyle alınan kararla ziyaretçi ve araç girişlerine kapatıldı.

2 ay önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, sahasında 3. Lig temsilcisi Denizlispor’u konuk ettiği hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Muğla’nın Yatağan ve Ula ilçelerinde eş zamanlı olarak çıkan orman yangınlarına 5 saattir ekiplerin yoğun müdahalesi sürüyor.

2 ay önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SİNEMA GÜNLERİ, TÜRK SİNEMASININ KÜLT FİLMLERİNDEN ‘DONDURMAM GAYMAK’ FİLM GÖSTERİMİ İLE BAŞLADI. GALA GECESİNE KATILAN FİLMİN YÖNETMENİ YÜKSEL AKSU, DENİZLİ’DE BİR SİNEMA FİLMİ ÇEKECEĞİNİ MÜJDELERKEN, BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU DA, “HEP BİRLİKTE BAŞARIYA VE UMUDA YOLCULUK YAPACAK, YÜZÜ GÜLEN İNSANLARIN OLDUĞU BİR DENİZLİ HAYALİMİZ VAR” DEDİ.

Vefatlar