1 ay önce GÜNDEM

İzmir’in Konak ilçesinde, iddialara göre metro çalışması sırasında bazı evlerde gözle görülür derecede derin çatlaklar oluştu. Korku içerisinde olduklarını ifade eden vatandaşlar, çatlakların her geçen gün arttığını ve tedirgin olduklarını belirtti.

1 ay önce SPOR

Belediye Kütahyaspor Başkanı Osman Altınkaya ve 3.Lig Kulüpler Birliği heyeti, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret ettiler.

1 ay önce GÜNDEM

Afyonkarahisar Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda güvenliği amacıyla süt ve süt ürünleri üreten işletmeler denetlendi.

1 ay önce Yerel

DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE OTURAN AHMET GÜRSES’İN, ON İKİ YIL ÖNCE BAHÇESİNDE DİKTİĞİ KAKTÜS İKİ METREYİ GEÇEREK MEYVE VERMEYE BAŞLADI.

1 ay önce Yerel

1957 YILINDAN BU YANA 3 KUŞAKTIR DENİZLİ'DE SÜT ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜ OLAN ÖNALLAR GIDA, BAYRAMYERİ MEYDANI'NDA BULUNAN ‘KASAP VE PEYNİR HALİ'NDE' YENİ KONSEPT MAĞAZASINI AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ. GÖRKEMLİ AÇILIŞ TÖRENİNE ÜNLÜ ŞEFLERİN YANI SIRA ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILIM SAĞLADI.

1 ay önce EĞİTİM

Yaz-kış turizm yoğunluğunun yaşandığı ve ev kiralarının sürekli yükseldiği Muğla’nın Marmaris ilçesinde yıllardır üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan yurt sorunu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çözüldü. Marmaris İçmeler Mahallesi’nde bulunan bir oteli satın alan bakanlık oteli KYK yurdu yaparak öğrencilerin sorununu çözdü.

1 ay önce Politika

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, aylık basın toplantısı gerçekleştirerek yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Balaban, eylül ayı başında ücretsiz olarak psikolog, diyetisyen ve fizyoterapist hizmeti vereceklerini söyledi.

1 ay önce GENEL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret eden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden şoför esnafları, özellikle yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde sıkıntı ve taleplerini aktardı.

1 ay önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 102. YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL FUTBOL VE BASKETBOL TURNUVASI DÜZENLEYECEK. YÜZLERCE SPORCUNUN KATILACAĞI İKİ AYRI TURNUVAYA TOPLAM 24 TAKIM KATILACAK.

1 ay önce Yerel

DENİZLİ’NİN SERİNHİSAR İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ LPG YÜKLÜ TANKER SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİ SONUCU ŞARAMPOLE DEVRİLDİ.

Vefatlar