1 ay önce Kültür Sanat

Denizli’de Beyağaç Belediyesi tarafından düzenlenen 7 asırlık Kartal Gölü ve Eren Günü etkinlikleri geniş bir katlımla gerçekleşti. Geceyi 2300 rakımlı Sanrıdas Dağının zirvesindeki Kartal Gölü kenarında kurdukları çadırlarda geçiren Yörükler, patikadan yürüyerek ulaştıkları Eren Dede türbesinde bereket ve sağlık için dua etti.

1 ay önce GÜNDEM

2027 yıllarında yapılacak bitkisel üretime yönelik desteklemeler ile diğer bazı tarımsal desteklemelere ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Buldan’da çıkan yangın kısa sürede söndürüldü

1 ay önce GÜNDEM

Denizli'de kalkış saati gelen halk otobüsünün farından rahatsız olan şahıs, şoföre saldırdı. Elinde sopayla şoförün yanından uzaklaşan saldırgan, daha sonra oğluyla gelip şoförü darp etti.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında; “30 Ağustos, esaret zincirine vurularak yok edilmek istenen bir milletin ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyerek dünyaya haykırdığı ve yedi düvele karşı verdiği destansı mücadelenin zaferle nihayet bulduğu tarihi bir gündür” dedi.

1 ay önce Yerel

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN YILDÖNÜMÜNDE YAYIMLADIĞI MESAJDA “BU BÜYÜK ZAFERİ ANMAK, SADECE GEÇMİŞE BAKMAK DEĞİL, AYNI ZAMANDA GELECEK NESİLLERE GÜÇLÜ BİR MİRAS BIRAKMAKTIR” İFADELERİNE YER VERDİ.

1 ay önce Yerel

DENİZLİ’NİN ÇAMELİ İLÇESİNE BAĞLI ELMALI MAHALLESİ'NDE İMECE USULÜYLE İNŞA EDİLEN ELMALI CAMİSİ, BUGÜN DUALARLA AÇILDI. MAHALLENİN TURİZM POTANSİYELİNE DİKKAT ÇEKEN BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, “YAKIN ZAMANDA ELMALI’YI ‘DÜNYA TURİZM KÖYÜ’ İLAN ETME YÖNÜNDE ÇALIŞMALARIMIZ VAR” DEDİ.

1 ay önce Yerel

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ ORKESTRASI KARAHASANLI MAHALLESİ’NDE BİRBİRİNDEN GÜZEL ŞARKILARIN SÖYLENDİĞİ HALK KONSERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

1 ay önce Yerel
1 ay önce Yerel

DENİZLİ’DE ANNE ADAYLARININ DOĞUM VE DOĞUM SONRASI DÖNEMDE RUHSAL, FİZİKSEL VE SOSYAL AÇILARDAN HAZIRLANIYOR. ANNE ADAYLARININ KARŞILAŞABİLECEKLERİ SORUNLAR VE BU SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE YÖNELİK UZMANLAR TARAFINDAN BİLGİLENDİRME YAPILIYOR.

Vefatlar