1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Motofest, Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde başladı. Motosiklet tutukları 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerde buluşacak.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı konserine katılan Denizlililer, muhteşem anlara tanık oldu. Meydanı hınca hınç dolduran onbinlerce Denizlili, usta sanatçı Edip Akbayram’ın şarkıları ile unutulmaz bir bayram coşkusu ve sevincini yaşadı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de aralarında geçmişte yaşanan kavga nedeniyle husumet olan iki genç grup olarak kavga etti. Bıçaklı ve sopalı kavgada 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, 6 kişi müşteki şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında; “30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun! Milletimizin bu büyük zaferinin coşkusu ve gururu yüreğimizde her daim yaşayacak” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde seyir halindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce araca sonra ise refüje çıkarak durabildi. Meydana gelen kazada 2 araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücülerden birisi yaralandı.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerde coşkuyla kutlandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çal ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden baba ve oğlunun bıçakla yaraladığı iki kardeşten birisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

1 ay önce Politika

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen çiftçi mitingine katıldı. Çelik, miting sonrası yaptığı açıklamada, CHP’nin çiftçinin ve halkın yanında olduğunu vurguladı.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vefatlar