1 ay önce Yerel

Türkiye’nin en önemli astro turizm merkezlerinden birisi olan Denizli’nin Beyağaç Topuklu Yaylası, Beyağaç Belediyesinin hayata geçirdiği projeyle asfalt yola kavuştu.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Spor Turnuvaları sona erdi, madalya ve kupalar sahiplerini buldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Zaferin ruhunu sporla yaşattığımız bu anlamlı turnuvalarımıza katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, sporla iç içe bir Merkezefendi hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinemaları ile 2 dev eser daha halkla buluşuyor. Türk sinemasının başarılı yapımlarından “Aile Arasında” 4 Eylül Çarşamba günü, “Vizontele” ise 7 Eylül Cumartesi günü Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gösterime girecek.

1 ay önce CANLI YAYIN
1 ay önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize dönemi başladı. Kart sahibi öğrencilerin vize işlemlerini 1 Ekim 2024’e kadar yaptırmaları gerektiği duyuruldu.

1 ay önce Kültür Sanat

Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Denizli Motofest’te sahneye çıkan ünlü müzik grubu Necati ve Saykolar, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, Cevizli Mahallesi’nde dere yatağının taşmasına neden oldu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

1 ay önce GÜNDEM

Çevre kirliliğiyle mücadelede yeni bir sayfa açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde özel ekip kurdu. Yere izmarit ve çöp atılmaması için denetimlerine başlayan sivil zabıta ekibi, hazırlanan broşürlerle de çevre bilincini artırmayı hedefliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çardak ilçesinde kötü koku gelen apart dairesine giren işletmeci, 2 gün önce odaya yerleşen şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.

Vefatlar