1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları kılıçla yemin eden ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyen teğmenler hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli’de kurum ve kuruluşların ortak organizesiyle düzenlenen 11’inci geleneksel sünnet düğününde 36 çocuk, erkekliğe ilk adımlarını birlikte attı.

1 ay önce ASAYİŞ

Ankara’da karıştıkları suçtan dolayı 139 yıl hapis cezasıyla aranan yabancı uyruklu 3 kişi, Denizli’de hayvan bakıcılığı yaptıkları çiftlikte yakalandı. 9 mültecinin saklandığı çiftliğe jandarma komandolarla şafak operasyonu düzenlenen JASAT dedektifleri, arananlardan birisinin sahte kimlikle tekrar ülkeye giriş yaptığını belirledi.

1 ay önce Yerel

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin, ölçüm için sıra bekleyen hastasına yaklaşık 2 aydır dönüş yapmadığı iddia edildi.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yıl boyu verdiği ücretsiz spor kurs kayıtları 9 Eylül’de başlıyor. 23 farklı branşta verilecek kurs kayıtları www.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılacak.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Trendyol iş birliğiyle yerelde ilk kez yapılan, mikro ihracat, e-ticaret ve e-ihracat konularının ele alındığı Trendyol Denizli İhracatçı Buluşması sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Burdur’un Gölhisar ilçesinde husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutularak hayatlarını kaybeden baba ve oğlu memleketleri Denizli’de son yolculuklarına uğurlandı. Eşi ve evladını kaybeden acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

1 ay önce Yerel

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve beyaz cennet olarak da anılan Pamukkale’de ziyaretçi sayısı yılın 8 ayında geçen yıla göre yaklaşık yüzde 12 artarak 1 milyon 700 bin oldu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de parkta oturup alkol alan gençler, spor kulübünün güvenlik kameralarının ışığından rahatsız oldu. Kulüp başkanı, "Beni rahatsız etmeye hakkı yok" deyip taş atarak iki kamerayı kıran gençlere, "Tiyatro gibi bir olay” sözleriyle tepki gösterdi.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Merkezefendi Belediyesi çok sesli koro müziğini özendirmek ve Türk müziğinin evrensel boyuta ulaşmasına katkı sağlamak için ilk kez Ulusal düzeyde ‘Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korolar Festivali’ düzenleyecek. Profesyonel ve amatör her düzeyde çok sesli koronun katılabileceği festival için son başvuru tarihi 15 Eylül.

Vefatlar