1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli’de ilkokul 1. sınıfa başlayacak miniklerin eğitim hayatına katkıda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile birlikte 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında Mehmet Salih Karaoğlanoğlu Aile Sağlığı Merkezi ile Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Mobil Kanser Tarama Tırını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Halk Sağlığı Haftasını kutladı.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Belediyecilik bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır" dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Burdur’un Gölhisar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen olayda baba ve oğlu iş yerlerinin önünde kurşun yağmuruna tutuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Denizlili babanın ardından oğlu da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNDEM

Geçmiş dönemlerde Pamukkale Üniversitesinde Dekanlık yapan ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı yapan 4 ay önce DESKİ Genel Müdürüne getirilen Prof. Dr. Ali Aydın ani kararla görevden alındı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde motosikletiyle tarlaya giden yaşlı adama, hafriyat kamyonu çarptı. Talihsiz adam olay yerinde yaşamını yitirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazada sürücü ve çocuğu yaralanırken, yolcu koltuğundaki eşi ise hayatını kaybetti.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’de hava sıcaklıkları yaz mevsiminde normalin üzerinde seyretmesi nedeniyle çekirdeksiz sultaniye üzümünde kalite artarken, verimde düşüş yaşandı.

1 ay önce EKONOMİ

Ev tekstili sektöründe bölgenin en önemli fuarlarından biri olan Hometextile & Design, 3 – 5 Eylül 2024 tarihlerinde Rusya’nın Moskova kentinde düzenleniyor. Denizli firmalarının 17 stant ile katılımcı olarak yer aldığı ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin info stant ile katılım sağladığı fuarda, Denizli’nin ev tekstili sektörü temsil ediliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde Emniyet ekiplerinin bir şahıstan şüphelenmesi üzerine yaptıkları aramada şahsın üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca ve 40 adet fişek ele geçirildi.

Vefatlar