1 ay önce EKONOMİ

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memioğlu, “2025-2027 OVP’de pazar çeşitliliği, etkin ticaret diplomasisi, ihracatta ikiz dönüşüm gibi başlıklara vurgu yapılmış olmasını çok önemsiyoruz” dedi.

1 ay önce Yerel

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri serisi kapsamında “İş Zekası ile Veri Analizi (Power Bl) ve İş Liderleri İçin Üretken Yapay Zeka” eğitim seminerleri gerçekleştirildi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin iş dünyasındaki yenilikleri ve yeni teknolojileri takip edebilmeleri için bu tür eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, benzer etkinlikler ile seminerleri yıl boyunca kesintisiz sürdüreceklerini ifade etti.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri ile Türk sinemasının başarılı yapımlarından “Aile Arasında” filmini Denizlililerle buluşturdu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda nostalji dolu bir gece yaşandı.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir araziye düşen yıldırım, asırlık meşe ağacını kökünden sökerek paramparça etti.

1 ay önce Kültür Sanat

Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü coşkuyla kutlandı

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, 2025-2027 dönemlerini kapsayan Yeni Orta Vadeli Program ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kasapoğlu, “Bu program, ekonomik istikrarı ve sürdürülebilir büyümeyi desteklemek için belirlenen politikalar ve reformlarla önümüzdeki üç yıllık dönemde ekonominin yol haritasını oluşturacak. Bu programı uygularken, kamu özel sektör iş birliğinin artırılmasını özellikle talep ediyoruz. Sürdürülebilir ekonomi önceliğimiz olmalıdır” dedi.

1 ay önce Yerel

Tavas Belediyesi hem hayvan hem de insan sağlığı için 7 bin 495 hayvan işletmesinde larvasit ilaçlaması gerçekleştirdi.

1 ay önce EĞİTİM

Denizli’de Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İmam Hatip Okulları program çeşitliliği kapsamında ‘Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu’ açıldı. Bu yıl 30 erkek öğrenci kabul edecek okuldan mezun olanlara yardımcı antrenör belgesi verilecek.

1 ay önce GÜNDEM

Hazine ve Maliye Bakanlığı taşra teşkilatı olan Defterdarlıklar ile Gelir İdaresi Başkanlığının taşra teşkilatı olan Vergi Dairesi Başkanlıkları tek çatı altında toplanmasının ardından Denizli’nin ilk Defterdarı Mustafa Özdemirci oldu.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları Balkan Şampiyonası’nda aldıkları derecelerle kentin gururu oldu. Genç sporcular madalya sevincini Başkan Çavuşoğlu ile birlikte paylaştı.

Vefatlar