1 ay önce GÜNDEM

Denizli Barosu Başkan Adayı Av. Ufuk KÖK, 6 Eylül 2024 Cuma günü Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında, Denizli Barosu Başkanlığı’na aday olduğunu yönetim kurulunda yer alan isimlerle birlikte açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de hatalı sollama yapınca, siparişi teslim etmeye çalışan motokuryenin ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sürücünün yargılanmasına başlandı. Alkollü olduğunu ve karşı şeride geçtiğini kabul etmeyen sürücünün iddialarını tanık beyanları çürüttü.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, OVP değerlendirmesinde iş dünyasının önceliklerine dikkat çekerek; “İş dünyası olarak temel beklentimiz; finansal istikrarla birlikte öngörülebilirliğin de artırılması, bu arada enflasyonun tek haneye düşürülmesi ve sürdürülebilir büyüme ile yapısal reformlara öncelik verilmesidir” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de kıskançlık krizine giren kocanın, kendisini aldattığını düşündüğü eşiyle buluşan ve başına 2 el ateş ederek ağır yaraladığı eski çalışanı, tedavi gördüğü hastanede 166 gün sonra hayatını kaybetti.

1 ay önce Yerel

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında, “Sığır Cinsi Hayvanların Kimliklendirilerek Kayıt Altına Alınması” yetkisinin devrine ilişkin protokol imzalandı.

1 ay önce SPOR

Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Erkek Kata Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu.

1 ay önce Yerel

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan küçük Sevde Gül, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ı makamında ziyaret etti.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde kendisine 3 ay denilip ancak 1 yıldır dönüş yapılmadığını iddia eden hasta, tepkisini, "Onlar için insan sağlığı bir hiç” sözleriyle ifade etti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizlili işçi, çalıştığı şantiyede tamir için girdiği beton mikserinin içinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki işçinin tamir için girdiği mikserin içinde olduğunu bilemeyen diğer işçiler tarafından çalıştırıldığı öğrenildi.

1 ay önce Yerel

Denizli’nin Babadağ Belediyesi, satın aldığı yeni bir araç ile daha araç filosunu güçlendirdi.

Vefatlar