1 ay önce HABERDE İNSAN

Kahramanmaraş depreminde evini ve yakınlarını kaybeden genç kadın, yerleştiği Denizli’de yuva kurdu. Yardım için eşinin dükkanına gelip gitmeye başlayan kadın, meslek öğrenip tercih edilen bir kaportacı oldu.

1 ay önce Yerel

Denizli’nin Babadağ ilçesinde yakın zamanda yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybeden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye siyaset, iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Buldan ilçesinde müstakil evler, yeşil ve kuru otların bulunduğu yerde çıkan yangın ekipler tarafından büyümeden söndürüldü.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin itfaiye teşkilatını güçlendirmek için aldığı 3’ü kadın 24 itfaiyeci adayı alevler arasında geçen eğitimden başarıyla çıktı. Eğitimin tamamlanmasının ardından Büyükşehir’in yeni ateş savaşçıları kentteki 42 istasyonda vatandaşların can ve malını korumak için nöbet tutacak.

1 ay önce Yerel

Denizli’nin Çal ilçesinde babasından öğrendiği tekniklerle yıllardır sepet ören Muharrem Kaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Yaşayan Sanatçı" unvanı verildi. Doğal malzemelerle yapılan el emeği sepetler büyük ilgi görüyor.

1 ay önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'nda ikinci gününde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Özel, anket sonuçlarına göre milletin erken seçim istediğinin yüzde 50'yi geçtiğini belirterek, erken seçim talebinde bulundu.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli’de Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Off-Road gösteri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

1 ay önce Yerel

Denizli’de Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Feden Kübra Özdilek Kırçiceği göreve başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli Aydın otoyolunda kontrolden çıkan otomobil arkadan gelen hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Vefatlar