1 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 101. Yaşını kutladı.

1 ay önce GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’ün geride kalan kısa görev süresi içerisinde önemli projelere imza attığını belirti.

1 ay önce GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Diyarbakır’da ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin ile ilgili olarak; “Çocukların bu şekilde katledilmesi gerçekten de korkunç bir olay. Bu gibi olayların bir daha yaşanmaması için idam cezasının da gündeme getirilmesi gerekiyor” dedi.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli Avcılar Derneği Başkanı Ekrem Emiroğlu, 2024-2025 av sezonunun başladığını söyledi. Başkan Emiroğlu, avcılardan belirlenen kurallara uymalarını istedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde görev yapan lise müdürü evinde ölü bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) meclis toplantısında DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, şehirdeki yabancı sermayeli firmaların 402’ye yükseldiğini açıkladı. Başkan Erdoğan, “Bunlar arasında, Almanlarla ortaklık 82 firma ile ilk sırada. 66 firma ile İranlı ortaklar ikinci sırada. 402 firmanın toplam yabancı sermaye tutarı ise 422 milyon TL’ye yaklaştı” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, 2024 ile 2025 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ilgili mesaj yayımladı. Vali Coskun, öğrencilerin çağın gereklerine uygun, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olarak yetişmelerinin, devlet ve milletin geleceği açısından en önemli unsur olduğunu belirtti.

1 ay önce Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sezayi Pütün’ü belediye başkanı seçen Beyağaçlılara teşekkür ziyareti gerçekleştirecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Vefatlar