1 ay önce ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyinde Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın şehit olduğunu açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Diyarbakır’da 19 gün sonra derede cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, gelinliği tabuta bırakılarak gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, ASKON Denizli Şubesi’nin 9’uncu olağan genel kurulunda güven tazeleyen Uğur Küçük ile ekibini tebrik etti. Türk iş dünyasının birlik ve beraberlik anlayışıyla her geçen gün daha da büyüdüğünü söyleyen Erdoğan, "Bu başarıda katkısı olan herkes, başımızın tacıdır" dedi.

1 ay önce SPOR

Granfondo Uluslararası Bisiklet Yarışları 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde Pamukkale’de gerçekleşecek. Yarışmaların lansmanı yetkili kuruluşlar ve sponsorların katılımıyla yapıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yeni öğrencilerin uyum eğitimleri ile birlikte 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin resmen başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ertemur, “Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Beyağaçlı öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçimleri kazanan Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün’e teşekkür ederek, “Sezayi Başkanla birlikte Beyağaç’ı layık olduğu noktaya taşıyacağız” dedi.

1 ay önce SPOR

Yeni sezonda Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan ve hedefini 3. Lig olarak belirleyen Denizli İdmanyurdu, 2024-2025 sezonunun hazırlıklarını sürdürürken ilk hazırlık maçını da Denizli Süper Amatör Lig takımlarından Bereketlispor ile yaptı.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı açılması ile birlikte belediye otobüsleri ve sefer sayılarını artırdı. 240 otobüs ile öğrencilerin eğitim kurumlarına zamanında ve güvenli ulaşımı için çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. çalışmalarını hassasiyetle gerçekleştiriyor.

Vefatlar