1 ay önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediyesi 10-11 Eylül tarihleri arasında ‘Denizli Geleceğini Tasarlıyor’ ismiyle bir arama konferansı gerçekleştirdi. Denizli’nin zenginliklerini ortaya çıkarmak ve dünyaya duyurmak için gerçekleştirilen arama konferansının ardından açıklamalar yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Hierapolis, Laodikeia, Tripolis, Herakleia, Attuda ve Colossae gibi 30’a yakın antik şehir, 21 ören yeri, 20’den fazla höyük, 4 müzemiz var"

1 ay önce EĞİTİM

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez bu sene hizmete alınacak olan Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Konukevi ön kayıtları 13 Eylül Cuma günü başlıyor. Şehir dışında ikamet eden ve Denizli’ye gelen kız üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan konukevi için Denizli Büyükşehir’in internet adresinden online başvuru yapılacak.

1 ay önce EĞİTİM

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte ilçedeki okullarda kantin denetimi gerçekleştiriliyor.

1 ay önce Yerel

Denizli’de 29 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2025-2027 yılları arasında yapılacak bitkisel üretime yönelik desteklemeler kapsamında uygulanacak Yeni Destekleme Modeli ve 14 Eylül 2023 tarihinde yürürlüğe giren Tarımsal Üretim Planlaması çerçevesinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarının ilki Acıpayam ilçesinde gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 12 Eylül Darbesi'nin 44. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında darbenin Türkiye demokrasisine ve toplumsal yapısına olan olumsuz etkilerini vurguladı.

1 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 14 Eylül tarihinde Buldan'da Denizlililerle buluşacak. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, büyük halk buluşmasına tüm halkı davet etti.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde yer alan karaçam ormanlarıyla ve manzarasıyla kendine hayran bıraktıran Kartal Gölü her mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor. Özellikle ilkbahar mevsiminde yağan kar ile kartpostallık görüntüler oluşturan göl, yaz aylarında ise kentte sıcak havalardan bunalanların akınına uğruyor.

1 ay önce Kültür Sanat

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 25. Babadağ Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet merasimi ile dolu dolu bir etkinlik için geri sayım başladı.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesi Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı ve Üçkuyu mahallelerinin içme suyu sorununu çözüme kavuşturmak için harekete geçti. Proje ile 5 mahalleye 1.350 metre içme suyu hattı döşeneceğini ifade eden Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu "Biz halkımızın sorunlarını çözmek için varız" dedi.

1 ay önce Yerel

Denizli Bozkurt Belediyesi, S.S. Bozkurt Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte gerçekleştirdiği restoran projesinde sona geldi. Başkan Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Vefatlar