1 ay önce CANLI YAYIN
1 ay önce ASAYİŞ

Görüntülü konuşma sitesinde eşleştiği bir kadınla konuşması sırasında uygunsuz hareketlerde bulunan polis memuru tepkilere neden oldu.

1 ay önce SPOR

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), 1 Eylül 2023-31 Ağustos 2024 tarihlerini baz alarak dünyanın en iyi takımlarını açıkladı. Listede ilk 25 takım arasında bir Türk takımı yer aldı.

1 ay önce GÜNDEM

301 madencinin ölümüyle sonuçlanan Soma faciasında bir madenci yakınını tekmelemesiyle hafızalara kazınan Yusuf Yerkel ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Frankfurt Başkonsolosluğuna Ticaret Ataşesi görevinden istifa eden Yerkel'in TFF'de işe başladığı öne sürüldü.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO), Anıl Utku Bengisu’nun konuşmacı olarak katılacağı, potansiyel pazar durumunda olan Afrika ülkelerine yönelik ihracat, heyet ziyaretleri, alım heyetleri, ikili iş görüşmeleri organizasyonları ile ilgili bilgilendirmeleri içeren “Afrika’ya İhracat Söyleşileri” temalı bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilere yönelik ‘Faruk Gülhan ile LGS-YKS Yeni Nesil Sorularla Başa Çıkma Becerisi Semineri’ düzenliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de iki aracın karıştığı kazada otomobiller adeta hurdaya döndü. Kazada bir kişi yaralandı.

1 ay önce HABERDE İNSAN

PAÜ’den Prof. Dr. Necip Atar, bilim insanlarının son beş yıldaki verimlilik kat sayılarını gösteren ilk ve tek çalışma olan The AD Scientific Index’in World Scientist and University Rankings sonuçlarına göre dünyada 22 bin 753’üncü, Türkiye’de ise 66. sırada yer aldı.

1 ay önce Yerel

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü üreticiler ile Bitkisel ve Hayvansal Üretime yönelik desteklemeler ve Tarımsal Üretim Planlaması hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde iki aile arasında yaşanan gerginlik sonrası taraflardan biri husumetli olduğu ailenin evini ateşe verdi. Yangına müdahale etmek isteyen Büyükşehir İtfaiye aracı ve personeline saldıran şahıslar, itfaiye erini yaraladı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, çirkin olayı kınayarak, “Bu saldırı kabul edilemez” dedi.

Vefatlar