1 ay önce GÜNDEM

Denizli’de iş dünyası ile bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye genelinde ve Denizli özelinde konkordato sayılarını açıkladı. Yıl yıl konkordato sayılarını da açıklayan Bakan Tunç, “2024 yılında şu ana kadar 585 açılan dosyanın 335’i ret edilmiş, 44’ü kabul edilmiş. 2024 yılında Türkiye’de kabul edilen konkordato sayısı 44 ama binlerce konkordato kabul edilmiş gibi algı yapılıyor. Denizli’de 25 dosya açılmış, 4 dosya kabul kararı verilmiş” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte servis araçlarının karışabileceği kazaların önlenmesi ve taşımacılık faaliyetleri denetimlerinin aralıksız olarak sürdürülmesi maksadıyla, 09-13 Eylül 2024 tarihleri arasında okul servis araçlarını denetledi.

1 ay önce Yerel

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik, "İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diler, Mevlid Kandili’nizi en içten dileklerimle kutlarım" dedi.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu başkanlığında toplanan Meclis, doğum yapan annelerden üniversite öğrencilerine, üreticilerden şehit ailelerine dek pek çok projede önemli kararlar aldı. Denizli halkının mutluluğu ve huzuru için gayret ettiklerini anımsatan Başkan Çavuşoğlu, kararlara oy birliğiyle destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çavuşoğlu, tüm İslam aleminin mübarek kandilini tebrik ederken, bu gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan’ın Mevlid Kandili mesajı

1 ay önce GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran ve Ayşenur Ezgi Eygi davalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Narin Güran dosyasının televizyon ve sosyal medyada yapılan değerlendirmelerin bir kısmının soruşturmanın selameti açısından sakıncalı olabileceğini ifade eden Bakan Tunç, “Narin kızımızı katledenlerin yargı önüne çıkarılıp kanunumuzdaki en ağır ceza ile çaptırılması hepimizin temennisi” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Bölge Adliye Mahkemesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı ve Adalet Sarayı Ek Hizmet Binaları açılış törenine katılan Adalet Bakanı Tunç, "Bazı kararlardan yola çıkarak yılda verilen 12 milyon kararı göz ardı ederek, fedakarca çalışan 180 bin yargı çalışanımıza yapılan ağır eleştiriler maalesef üzücü ve yargımızın temelini yıpratıcı olur ama biz buna müsaade etmeyiz. Biz hatalı kararları en aza indirmeye devam edeceğiz" dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli’de AK Parti Türkiye Buluşmaları toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin AK Parti döneminde değişen adalet sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda yakalanan bir şahsın üzerinden 80 gram metamfetamin ile 1 adet cep telefonu ele geçirdi. Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Vefatlar