1 ay önce Yerel

Mevlid-i Nebi Haftası devriyesi sebebiyle Mevlid Kandili mesajı verirken, Mevlid-i Nebi Haftası için gerçekleştirecek olan programlara ise vatandaşları davet etti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, tarafından il genelinde “Silah ve Mühimmat Ticareti” suçuna yönelik yapılan çalışmalarda bir şüphelinin yakalanması neticesinde araçta ruhsatsız tabancalar uyuşturucu haplar ele geçirilmesi sonucunda bir kişi tutuklandı.

1 ay önce SPOR

Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta temsil edecek olan Denizli İdmanyurdu, yeni sezon çalışmaları kapsamında BAL temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Peygamberimizin doğum günü olarak kutlanan Mevlit Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, bu özel gecede yapılacak duaların, insanlık için manevi anlamda yenilenme ile barışa vesile olmasını diledi.

1 ay önce Yerel

DENİZLİ(İHA) – Denizli’de esnaflar, Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran’ın anısına dua edip lokma hayrı yaptırdı. Esnaflar Narin Güran’nın afişi ile farkındalık oluşturdu.

1 ay önce DENİZLİ

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yeniden göreve atanmak için genel sekreter ve iki öğretim üyesine istifa etmeleri yönünde baskı yaptığı iddia edildi.

1 ay önce Yerel

Denizli’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan Yeni Destekleme Modeli ve Tarımsal Üretim Planlaması hakkında bilgilendirme toplantısı Buldan’da yapıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de U dönüşü yapmak isteyen motosiklete arkasından gelen otomobil çarptı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda 1 şüpheli 32 adet kaçak cep telefonu ile yakalandı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO), Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi kapsamında, genelliği kadın girişimcilerin oluşturduğu katılımcılarla, e-ticaret ve e-ihracat semineri gerçekleştirdi.

Vefatlar