1 ay önce Yerel

Denizli Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki akademik resim kurslarına katılan gençler, almış oldukları eğitim doğrultusunda girdikleri sınavlarda başarılı olarak Güzel Sanatlar Fakültelerini ve Güzel Sanatlar Liselerini kazandı.

1 ay önce CANLI YAYIN
1 ay önce ASAYİŞ

Hafta sonu dünya evine giren Denizlili genç çift, balayı dönüşü kaza yaptı. Meydana gelen kazada damat hayatını kaybederken gelin yaralı olarak kurtarıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir haftada aynı bağa 2 kez girerek 100 bin liralık üzüm çalan üç şüpheli, jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Bağdan elleriyle hasat yapan şüphelilerden birisinin sağlık çalışanı olması dikkat çekti.

1 ay önce Yerel

Denizli Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Tatık, “Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

1 ay önce Politika

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, AK Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Denizli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

1 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, TBMM Başkanvekili CHP Denizli Millletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımı ile gerçekleştirilen Denizli Bölge Adliye Mahkemesi açılış törenine davet edilmedi. CHP Denizli İl Başkanı Horzum, yapılan bu hataya sert bir şekilde tepki gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken öldürülen kasiyer Merve Acar cinayetinin sanıkları olay gününü anlattı. Birisi kadın 7 tutuklu sanığın tek tek yer gösterme yaptığı 3,5 saatlik keşifte, çevik kuvvet ve jandarma komandolar çevrede kuş uçurtmadı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO), girişimcilere yönelik olarak Afrika ülkelerine ihracat fırsatlarının anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yaptı. DTO Başkan Vekili Hasan Aracı, “Denizlili girişimciler olarak Avrupa ve Amerika’dan sonra Afrika’da da ticarette söz sahibi olmanın vakti geldi” dedi.

1 ay önce Yerel

2027 bitkisel üretim desteklemeleri ve Tarımsal Üretim Planlaması kapsamındaki yeni destekleme modelinin tanıtımı devam ediyor. Üreticilere stratejik ürünler ve artan destekler hakkında Denizli İl Tarım Müdürü Şakir Çınar, doğru bilgilere ulaşmanın önemini vurgulayarak, tarımsal üretimde sürdürülebilirliğin hedeflendiğini belirtti.

Vefatlar