1 ay önce Yerel

Denizli’nin Çameli ilçesinde İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı. Öğrenciler. Çameli Belediyesi tarafından hazırlanan sürprizlerle keyifli anlar yaşadı.

1 ay önce SPOR

Yeni sezonda TFF U19 Bölgesel Gelişim Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek olan Denizlispor U19 Takımı, Denizli’nin BAL temsilcilerinden Denizli İdmanyurdu Gürellerspor ile hazırlık maçı yaptı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 4 katlı bir apartmanın giriş katında yangın çıktı. İçeride mahsur kalan aralarında çocukların da bulunduğu vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından merdivenli araçla kurtarıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de tekstil atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yoğun çabalar sonucunda kontrol altına alınan yangın sonucunda atölye kullanılamaz hale geldi.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde ana arterlerde trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması, kazaların en aza indirgenmesi, sürücülere rehberlik etmesi ve işaretlemelerin eksiksiz olması amacıyla yol çizgisi çalışmalarına başladı.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli’de tarih ile doğanın iç içe olduğu ve GEKA’nın desteğiyle 1800 yıllık Anıtsal Çeşmenin gün yüzüne çıkarıldığı Tripolis Antik Kenti bölgenin turizm potansiyeline önemli bir katkı sunuyor. Kazı Başkanı Prof. Dr. Duman, geçmişte yaşanan büyük depremde yıkılan 15 metrelik çeşmeyi önümüzdeki yıl ziyaretlere açmayı hedeflediklerini belirtti.

1 ay önce Yerel

Merkezefendi Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği enstrüman kurslarında yeni dönem kayıtları başladı.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli’de yaşayan bedensel engelli Gökhan Sağıt’ın ikinci şiir kitabı olan ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’yi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO), Almanya’nın Frankfurt kentinde iki yıllık periyotlarla yapılan dünyanın en büyük otomotiv yan sanayi ve servis ekipman fuarı Automechanika Frankfurt 2024’e, 4’üncü ve 15’inci Meslek Komitelerinin iştigal alanında faaliyet gösteren 29 üyesiyle, teknik heyet ziyareti gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’nın oğlu Ozan Karaca ve Ezgi Emren çiftinin nikah şahidi oldu.

Vefatlar