1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşü ile başladı. Bisiklet binerek çevrenin hayati öneminden bahseden Başkan Çavuşoğlu, “Doğa atalarımızdan miras değil, çocuklarımızın bize emanetidir” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de bir restoranda iki grup arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, iki kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

Beyaz Cennet Pamukkale’de ilk kez düzenlenen Uluslararası 1. Pamukkale Granfondo Bisiklet Yol Yarışları sona erdi. Farklı yaş kategorilerinde 8 ülkeden 452 sporcunun mücadele ettiği yarışlar sonunda Kocaçukur’da düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de parke sunta satış deposunda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Duman ve alevleri fark eden işletme çalışanları ve çevredekilerin ilk müdahalede bulunduğu yangın orman ve itfaiye ekiplerinin mücadelesiyle söndürüldü.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 125 farklı suçtan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Kültür Sanat

Çivril'de geleneksel hale gelen Elma Tarım ve Kültür Festivali'nin 26'ncisı, bu yıl 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli’de düzenlenen Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışmaları, farklı kategorilerde verilen mücadelelerle keyifli anlara sahne oldu.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, şehrin ana arterleri ve meydanlarında kullanılan, yoğun su tüketimine neden olan çim ve bitki yerine; küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadele kapsamında çok daha az su tüketen yeşil bitki peyzaj dönemi başlattıklarını açıkladı.

1 ay önce SPOR

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup mücadele eden Karşıyaka'da Futbol Klübünün altyapı koordinatörlüğü görevine takımın eski futbolcu ve antrenörlerinden birisi olan Birand Yaytaş getirildi.

1 ay önce Yerel

Babadağ Belediyesi altyapı çalışmalarının ardından yol bakım ve onarım çalışmalarına da kesintisiz olarak devam ediyor.

Vefatlar