1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de 19 yaşında olmasına rağmen 39 suç kaydı ve 8 ayrı suçtan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ’Topal’ lakaplı şüpheli, jandarmanın titiz takibi sonucu saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı.

1 ay önce Yerel

Denizli’de ileri teknoloji endüstriyel vantilatör, MVR (Mechanical Vapor Recompression-Yoğunlaştırıcı) ve turbo kompresörlerin üretimi, bakım ve onarımlarını yapan Efsan Makina tarafından Türkiye’de ilk kez 3 adet şanzımanlı MVR imalatı yapıldı. Testlerden de başarıyla geçen şanzımanlı MVR’ler tuz imalatında kullanılacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, düğünden evine dönen engelli kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 2’si yabancı uyruklu 9 kişiden 7’si tutuklandı.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çamlık Parkı’nda ‘Denizli nefes alıyor’ etkinliği düzenledi. Yüzlerce kadının katıldığı buluşmada nefes koçu Neslihan Ünver doğru nefes almanın faydaları, nefes teknikleri ve meditasyon konularında eğitim verdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de bir kişinin öldüğü iki kişinin ise yaralandığı kavganın geçmişte yaşanan küfürleşme nedeniyle çıktığı öğrenildi. Olay sonrası gözaltına alınanların sayısı 5’e yükseldi.

1 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İlter Paydur, aşılardan önce veya hemen sonrasında çocuklara ateş düşürücü ilaç vermenin aşının etkinliğini azalttığını belirtti.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin de aralarında bulunduğu 44 ilde uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonlarda 470 kilogram uyuşturucu madde ile 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

1 ay önce Yerel

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu’nun vefatının ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında başkanlık görevine Derya Baltalı seçildi.

1 ay önce SPOR

Türkiye’de her geçen gün ilginin arttığı yerli spor branşı Hemsball’da Türkiye Şampiyonası heyecanı Denizli’de yaşanacak. 19-22 Eylül tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya yaklaşık 200 sporcunun katılması bekleniyor.

1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği için müracaatlar başladı. 30 Eylül’e kadar sürecek başvurular Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

Vefatlar