1 ay önce Yerel

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Gaziler Günü’müz kutlu olsun" dedi.

1 ay önce Yerel

Modern ve temiz bir ilçe hedefini gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi yer üstü evsel atık toplama konteynerini ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirmeye başladı. Başkan Doğan, “Merkezefendi’ye layık bir hizmet anlayışıyla çevre dostu bir belediye olmaya devam ediyoruz” dedi.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Eylül Gaziler Günü mesajında; “Gazilerimiz her zaman milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur” dedi.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 36.’sını düzenleyeceği Uluslararası Tiyatro Festivali’nde 3’ü yurtdışından olmak üzere toplam 18 tiyatro grubu 26 oyunu sahneye koyacak. Festivalde ilk kez dört köyde tiyatro oyunu sergilenecek.

1 ay önce Yerel

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulamaya başlanılan Tarımsal Üretim Planlanması kapsamında üreticiler ile bir araya geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü işbirliğinde, “KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası (DSO), üyelerinin rekabet gücünü artırmak ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına destek olmak amacıyla düzenlediği eğitimlere bir yenisini ekledi. Tekstil sektörünün önemli taleplerinden biri olan organik belgelendirme standartları üzerine yoğunlaşan bu eğitim, sektör profesyonellerine değerli bilgiler sundu.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası’nda (DTO), geleceğin mesleklerindeki iş gücü yönetimi anlatıldı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan ise eğitimlere gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

1 ay önce Yerel

Denizli’de tarlasında hasat yapan üretici, toprağın altından çıkan kalp şeklini almış patatesi görünce hayrete düştü.

1 ay önce SPOR

Denizli Özel Egekent Hastanesi, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Uluslararası 1. Pamukkale Granfondo Bisiklet Yol Yarışlarının sağlık sponsorluğunu üstlendi.

Vefatlar