1 ay önce Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 7’den 70’e onbinlerce Denizlilinin katıldığı birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Başkan Çavuşoğlu festival havasında kutlanan programda hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

1 ay önce ÇEVRE

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve mahalle muhtarlarının öncülüğünde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Çevre bilincini artırmak ve doğayı korumak amacıyla gönüllü vatandaşlar, yol kenarına atılan çöpleri topladı.

1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul’da görev yapan Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ, izne geldiği memleketi Buldan’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce Yerel

Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. Ayak yarışları, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde özel olarak hazırlanan parkurda başladı.

1 ay önce ÇEVRE

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesinde elma ağacı eylül ayında çiçek açtı. Dallarında hala meyvesi olan ağacın çiçek açtığını gören vatandaşlar, şaşkınlık yaşadı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de kaçakçılığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı adrese yönelik gerçekleştirilen operasyonda; binlerce kaçak tütün ürünleri, kaçak içki ve çok sayıda sarma sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Dünyada 60’a yakın ülkede 40 yıldır uygulanan Allen Carr yöntemi Denizli’de sigara tiryakilerine seminerle anlatıldı. Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Denizli Eğitmeni Ali Baki Gerçeker, “6 saniye bile zararlarının anlatılmadığı, neden sigara içmemeniz gerektiğine odaklanmayan bir yöntem. Paketi elden değil, beyinden atıyoruz” dedi.

1 ay önce Yerel

DESKİ, Buldan ilçesinin Boğazçiftlik Mahallesi’nde ömrünü tamamladığı için sık sık su kesintilerine neden olan içme suyu hatlarını yenileyerek vatandaşların mağduriyetini giderdi.

1 ay önce SPOR

Denizlispor’a ve altyapısına destek olan Pamukkale Master Grubu Başkanı Kudret Aydın ve Cem Toker desteklerini sürdürüyor.

1 ay önce HABERDE İNSAN

Denizli’de yaşayan 94 yaşındaki Kore Gazisi Halil Akşit, 74 yıl önceki savaşta kullandığı silahı, bıçağı ve resimlerinin çalınmasıyla büyük üzüntü yaşadı. Savaşın zorluklarını ve kaybettiği arkadaşlarının acısını hatırlayan Gazi, hatıralarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı.

Vefatlar