1 ay önce ÇEVRE

Türkiye’nin önemli kuş cennetlerinden biri olan Denizli’nin Çardak ilçesindeki Acıgöl, pembe renkli flamingoların süslediği eşsiz doğasıyla ve tuz tarlalarıyla doğaseverleri hayran bırakıyor. Acıgöl, kuş gözlemcileri ve doğa tutkunları için unutulmaz bir rota sunuyor.

1 ay önce DENİZLİ

Buldanlı sedef işleme ustası Abdullah Mutlu ve dokuma ustası Selahattin Kaçanoğlu, Ankara’da düzenlenen Yaşayan Mirasın Ustaları Uluslararası El Sanatları Sergilerinde yer aldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de çeşitli suçlardan 13 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ‘İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’na katıldı. Kasapoğlu, “Sanayicimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda teşvik programları daha sıkı kurgulanmalıdır. İş ve işçi eşleştirmesinin güçlendirilmesinde Sanayi Odamız elinden gelen desteği vermeye hazırdır” dedi.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesi 36. Uluslararası Tiyatro Festivali açılış oyunu “Söz veriyorum” ile perdelerini açtı. Kapalı gişe oyunda tiyatroseverleri yalnız bırakmayan Başkan Çavuşoğlu, “Sokaklarında insanların mutlu olduğu, mutlu insanların şehri Denizli hayalimiz var” dedi.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesi 36. Uluslararası Tiyatro Festivali, düzenlenen dopdolu bir kortej ile başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de köprülü kavşakta çarpışan otomobillerden biri köprüden aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten aşağıya ters düşen otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul’da görev yapan Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ, düğün için geldiği memleketi Buldan’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Vefat eden astsubayın düğün öncesi son görüntüleri ortaya çıktı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de çalıştığı maden ocağına giden 33 yaşındaki maden mühendisi, geçirdiği trafik kazası hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNDEM

Kamuda uygulanan mülakat sistemi Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen atamalarında yaşanan adaletsizliği bir kez daha gözler önüne serdi. Mülakat komisyonlarının illere göre farklı puanlar verdiğinin ortaya çıkması adaylar arasında mağduriyete yol açtı. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, mülakatlarda ortaya çıkan haksızlığa sert tepki gösterdi.

Vefatlar