1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de otel odasında tartıştığı sevgilisinin üzerine asit dökerek ölümüne, yanındaki kız arkadaşının da yaralanmasına neden olan sanık, hakkında 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

1 ay önce SPOR

Hemsball Türkiye Şampiyonası, 19-22 Eylül tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde Kınıklı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Farklı illerden 17 takım 168 sporcunun yarıştığı şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü işbirliğinde ’KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

1 ay önce DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi tarafından iğne oyası, tığ örücülüğü, ahşap boyama, takı, amigurumi, tel kırma, örgü çanta, nakış, seramik, çini, protez tırnak, saç yapımı kursları ile yetişkin okuma yazma, İngilizce ve matematik kurslarının başvuruları başladı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İtfaiye Teşkilatı’nın 310’uncu kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce EKONOMİ

Dünya doğal taş sektörünün önde gelen etkinliklerinden biri olan ve her yıl İtalya’nın Verona kentinde düzenlenen Marmomac Fuarı’na Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) üçüncü kez katılıyor.

1 ay önce EĞİTİM

Merkezefendi Belediyesi’nin açtığı ‘Oyunculuk, Yaratıcı Drama, Yaratıcı Yazarlık ve Yabancı Dil Kursu’ kayıtları başladı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, çalışan anneler ve dezavantajlı aileler için 4 mahallede 4 kreş hizmete alacaklarını müjdeledi. 3-6 yaş arası miniklere hitap edecek Güneşli Günler Çocuk Merkezlerinin ön kayıtları başladı.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan Denizli Teknik Tekstil Merkezi’ndeki (DTTM) Tekstil Teknolojisi Sektörel Mükemmeliyet Merkezi Kurulması Yoluyla Mesleki Eğitimin Kalitesinin Artırılması Projesi’ndeki eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyer öğretmenler, sertifikalarını Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan’ın elinden aldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ormanlık alanda kenevir yetiştiren iki kişiyi fotokapanla yakaladı.

Vefatlar