4 hafta önce EKONOMİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, “Denizli OSB Teknokent Projesi ile Denizli’mizi Silikon Vadisi gibi bir inovasyon merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası ihracat & İhracat İstihbarat Akademisi” projesi kapsamında “Yeni Nesil E-İhracat ve İhracat İstihbaratı” toplantısı düzenlenecek.

1 ay önce GÜNDEM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için Denizli’nin ilk Kent Lokantasını hizmete açtı. Başkan Çavuşoğlu, ikinci Kent Lokantasını üniversite bölgesinde açacaklarını müjdeledi.

1 ay önce DENİZLİ

Beyağaç Belediyesi, bu yıl ikinci kez düzenlediği kitap fuarıyla kültürel bir etkinliğe daha imza attı. Büyük ilgi gören fuarda konuşan Belediye Başkanı Sezayi Pütün, "Okuma kültürünü yaygınlaştırma çabalarının bir parçası olarak önemli bir adım" dedi.

1 ay önce DENİZLİ

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası’ konferansı büyük ilgi gördü.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından düzenlenen "İş Dünyasında Yapay Zeka Uygulamaları" konulu eğitim semineri büyük ilgi gördü.

1 ay önce ASAYİŞ

Karayolları Genel Müdürlüğü’nce yürütülen Aydın-Denizli Otoyolu çalışmaları kapsamında Kumkısık Kavşağının Aydın geliş güzergahı 26 Eylül’den itibaren 2 ay süreyle trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

1 ay önce EKONOMİ

Denizli’nin toplam tarım ihracatı 2023 yılında 335 milyon dolar seviyesinde gerçekleşirken; hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü toplam tarım ihracatından yüzde 16 oranında pay aldı. Sektör ihracatı 2023 yılında yüzde 12 oranında artarak 54 milyon dolara ulaştı.

1 ay önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesi 36. Uluslararası Tiyatro Festivali tüm hızıyla sürüyor. Bir hafta boyunca 26 oyunun sergileneceği festival kapsamında ünlü yazar Birol Tezcan ve ÇGHB oyuncuları tiyatroseverlerle buluştu.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de tur faaliyeti gerçekleştirilen acentalar ve turizm rehberlerine yönelik denetimlerde tespit eksiklikler hakkında işlem yapıldı.

Vefatlar