4 hafta önce EKONOMİ

Antalya OSB Teknoparkta incelemelerde bulunan Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş, “Denizli’de bir Silikon Vadisi oluşturma hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

4 hafta önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesinin kapanış toplantısı, kalabalık bir katılımla yapıldı. Projedeki eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarına kavuşurken, kentteki potansiyel iş gücünün teknolojik becerilerinin arttırılması ile Denizli’de Endüstri 4.0’ın verimliliğine katkı sağlayacak önemli bir adım atıldı.

4 hafta önce Yerel

Denizli’nin Honaz Belediye Başkanı Yüksek Kepenek, “Ekrem Başkanımızın her daim yanındayız, demokrasi ışığında hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası ve teşkilatın 310. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Modern, araç, ekipman ve kıyafetleriyle gövde gösterisi yapan Denizli Büyükşehir İtfaiyesi, ilk kez kadın itfaiyecilerle birlikte halkın karşısına çıktı.

4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de polis ekiplerinin bir iş yerinde yaptığı aramada, kaçak yollardan ülkeye sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan yarış motoru ele geçirildi.

4 hafta önce Kültür Sanat

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 36’ncısını düzenlediği Uluslararası Tiyatro Festivali kentin dört bir tarafında sürüyor. Manisa Alaşehir Belediye Tiyatrosu’nun Acıpayam ilçesinde sergilediği “Karanlıktan Aydınlığa” adlı oyun büyük beğeni topladı.

4 hafta önce DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi’nin hizmete açtığı ‘Hobi Bahçesi’nin tahsisleri başladı. 40 yaş üstü 95 vatandaşın müracaat edebileceği Hobi Bahçesi’nin başvuruları başlıyor.

4 hafta önce EKONOMİ

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi’nin kapanış toplantısı, kalabalık bir katılımla yapıldı. Projedeki eğitimleri tamamlayan kursiyerler sertifikalarına kavuşurken, kentteki potansiyel iş gücünün teknolojik becerilerinin arttırılması ile Denizli’de Endüstri 4.0’ın verimliliğine katkı sağlayacak önemli bir adım atıldı.

4 hafta önce HABERDE İNSAN

Denizli’de İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiye Grup Şefliğinde küçük çaplı bir tatbikat yaptı.

4 hafta önce Yerel

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, kan stoklarının mevsimsel olarak azaldığı bir dönemde önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. DTO’da toplanıp Kızılay’ın kan bağışı aracına kadar toplu halde yürüyen Erdoğan ve ekibinin toplu halde kan bağışı yapması halkın takdirini topladı.

Vefatlar